Translate

İzleyiciler

8 Ocak 2015 Perşembe

Android Uygulamaları

  Haftanın Android Uygulamaları Yeni Yıl Özel
Akıllı telefon ve tablet pazarında, en çok kullanıcıya sahip olan Android'in uygulama mağazası Play Store, her gün yepyeni uygulamalar ile gelişimini sürdürüyor.
Bizler de, her hafta en iyi ve en yeni, 5 Android uygulamasını sizler için sıralıyor, sıraladığımız uygulamalar hakkında kısa ipuçları veriyoruz.
2014 yılının son haftanın Android uygulamaları yayınımızda ise yeni yıl konulu en iyi uygulamaları sizler için sıralıyoruz.
:: Haftanın Android Uygulamaları 30
:: Haftanın Android Uygulamaları 29
İşte haftanın Android uygulamalarında yeni yıla özel, en iyi Android uygulamalar.
14-12/28/1.jpg

Christmas Countdown

Yeni yılı heyecanla beklerken, başarılı görünümü ile 2015'e kalan süreyi görebileceğiniz yeni yıl zamanlayıcı animasyonlu duvar kağıdı, çok başarılı.
Çok farklı grünümlere bürünebilen animasyonlu duvar kağıdı, hafif olması nedeniyle de tercih edilebilir.
:: Christmas Countdown Animasyonlu Duvar Kağıdı uygulamasını indirmek için tıklayın.
 Diğer uygulamalar için sonraki sayfalara geçebilirsiniz.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail