Translate

İzleyiciler

8 Ocak 2015 Perşembe

Android Uygulamaları Arşiv

Sizler için hazırladığımız  Android uygulamalarında,  en iyi ve en yeni uygulamaları sizler için sıraladık.


B612

Android cihazlar için pek çok fotoğraf çekme ve düzenleme uygulaması olsa da, B612 uygulamasının diğerlerinden farklı olduğunu söyleyebiliriz.
Bilinen Line uygulamasının geliştiricisi olan Line Corporation tarafından geliştirilen B612 uygulaması, selfie odaklı gelişmiş fotoğraf çekme ve düzenleme özellikleri sunuyor.
14-11/02/b612-2.png
Zamanlamalı fotoğraf çekme ve geliştirilen yüz tanıma özelliklerine sahip B612, en iyi selfie fotoğrafları çekebilmenizi sağlıyor.
Ayrıca onlarca filtre ve çeşitli düzenleme özellikleri sunan B612 uygulaması ile çekip düzenlediğiniz fotoğrafları, sosyal medyada da paylaşabiliyorsunuz.
:: B612 uygulamasını indirmek için tıklayın.


Telefonunuzdaki sensörleri ve konumunuzu kullanarak adım sayan Google Fit uygulaması, fit bir vücuda kavuşabilmeniz için başarılı adım sayma ve performans raporları oluşturma özelliklerine sahip.
14-11/02/google-fit-2.png
Adım sayar özelliği ile hem adım sayınızı görebilir, hem de ne kadar mesafe ilerlediğinizi
görebilirsiniz.
Ayrıca, aktivitelerinizden sonra elde edeceğiniz performans raporları ile ne kadar çalıştığınızı ve çalışmanızın sonuçlarını görebilirsiniz.
:: Google Fit uygulamasını indirmek için tıklayın.

 
14-11/23/apps-2.jpg

Maven Music Player

Android için geliştirilen en iyi müzik çalar uygulamalarından Maven Music Player, en iyi ses deneyimini sizlere sunacak sayılı uygulamalardan biri.
3D ses efektleri, ekolayzır, widget desteği ve bildirim çubuğu widgeti ile rahatlıkla müzik dinleyebileceğiniz Maven Music Player, çok iyi bir ses deneyimi sunuyor.
:: Maven Music Player uygulamasını indirmek için tıklayın.


Antutu Benchmark

Antutu Benchmark ile Android telefon ya da tabletinizin özelliklerini ve performansını görebilir. Cihazınızı, diğer cihazlar ile karşılaştırarak ne kadar güçlü olduğunu anlayabilirsiniz.
:: Antutu Benchmark uygulamasını indirmek için tıklayın.


Cabinet

Cabinet, Material Design arayüzüne sahip başarılı bir dosya yöneticisi uygulamasıdır. Uygulama, kolay kullanımın yanı sıra 1.9 MB olan düşük boyutuyla son derece başarılı.
Cabinet uygulamasını Android 4.0 IceCream Sandwich üzeri bulunan cihazlarınıza yükleyebilir, uygulama ile bilinen kes, sil, yapıştır gibi pek çok dosya düzenleme özelliğini kullanabilirsiniz.
:: Cabinet uygulamasını indirmek için tıklayın.



Lollipop Lockscreen

Lollipop Lockscreen uygulaması, adından da anlayacağınız gibi Android 5.0 Lollipop kilit ekranını, Android 4.0 IceCream Sandwich üzeri bulunan Android cihazlarınıza getiriyor.
Android 5.0 Lollipop ile çok benzer bildirim gösterimi, müzik kontrolü ve genişletilebilir bildirimler sunan uygulama, 5 MB ile özelliklerine kıyasla ideal bir hafızaya sahip.
:: Lollipop Lockscreen uygulamasını indirmek için tıklayın.

 

Haftanın Android Uygulamaları 26

Her hafta sizler için hazırladığımız haftanın Android uygulamalarında, bu hafta da en iyi ve en yeni uygulamaları sizler için sıraladık. İşte haftanın Android uygulamaları.

23.11.2014 / 15:00 14-11/23/apps-6.jpg

Z Launcher

Nokia'nın gewliştirdiği Z Launcher, hem kişiselleştirilebilir hem de kullanımı kolay arayüz deneyimi sunuyor.
Z Launcher ile basit çizimler ile istediğiniz uygulamayı açabilir, kullanım şeklinize göre kişiselleştirilen güçlü bir launcher deneyimi yaşayabilirsiniz.
:: Z Launcher uygulamasını indirmek için tıklayın.

 
14-11/30/1-1417376118.jpg

Godus

Godus bir nevi simülasyon oyunu. Kendi dünyanıza hükmediyorsunuz. Oyunun tabirine göre kurduğunuz dünyanın "Tanrısı" oluyorsunuz.
Eğlenceli, zorlu ve heyecanlı olan Godus ile kendi dünyanızı yönetin.
Godus ile doğayı güzelleştirebilir ya da tam tersi herşeyi yakıp yıkabilirsin. Hem stres atmak hemde uzun süreli oyun isteyenlerin oynayabileceği Godus, Android 4.0 IceCream Sandwich ve üzeri yüklü olan cihazlara ücretsiz olarak yüklenebiliyor.
:: Godus oyununu indirmek için tıklayın.


Dosya yönetimi ve arşivleme için kullanabileceğiniz B1 File Manager ile rar, zip, 7zip ve daha pek çok uzantıya sahip arşivi çıkartabilir, ya da tam tersi oluşturabilirsiniz.
:: B1 File Manager uygulamasını indirmek için tıklayın.


Spotflux VPN

Adından da anlayabileceğiniz Spotflux uygulaması ile internet sağlayıcınız tarafından kısıtlanan internet erişim engelini kaldırabilirsiniz.
Hafif ve arka planda çok büyük bir işlemci gücüne ihtiyaç duymayan Spotflux uygulamasını, Android 4.0 IceCream Sandwich ve üzeri bulunan cihazlarda kullanabilirsiniz.
:: Spotflux VPN uygulamasını indirmek için tıklayın.


 

Haftanın Android Uygulamaları 27

Her hafta sizler için hazırladığımız haftanın Android uygulamalarında, bu hafta da en iyi ve en yeni uygulamaları sizler için sıraladık. İşte haftanın Android uygulamaları.

30.11.2014 / 21:45 14-11/30/4-1417376179.jpg

Blek

2013 ve 2014 yıllarının en iyi oyunlarından biri olan Blek, oynarken sizleri hem kızdırabilir hem de heyecanlandırabilir.
Ücretli bir oyun olan Blek'te, çizgiler çizerek renkli topları yok ediyorsunuz. Ancak siyah toplardan da kaçmanız gerekiyor.
Bir seviyeyi geçmeden diğerine ulaşamadığınız Blek oyunu, Android 4.0 IceCream Sandwich ve üzeri cihazlara, 6,35 TL karşılığında yüklenebiliyor.
:: Blek oyununu indirmek için tıklayın.



Android Uygulamaları 28

 

 

Android Uygulamaları 29

 

 

Android Uygulamaları 30

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail