Translate

İzleyiciler

8 Ocak 2015 Perşembe

Facebook Arama Geçmişini Silme


Facebook, farkında olun ya da olmayın, yaptığınız tüm arama işlemlerini kayıt altına alıyor. Peki, Facebook'un kaydettiği arama geçmişimizi nasıl silebiliriz? İşte cevabı.

  Facebook Arama Geçmişini Silme Dünya'nın en çok kullanılan sosyal medya sitesi Facebook, pek çok kullanıcısının canını sıkan bir özelliğe sahip.
Pek çok Facebook kullanıcısının bildiği ya da fark ettiği üzre Facebook, yaptığımız aramaları, gelecek aramalarımızı daha kolay hale getirmek için kayıt altına alıyor.
Özellikle bir arama nedeniyle karşımıza çıkan bir kişiyi, gelecekteki aramalarımızda görmek, pek de iyi olmuyor. Peki, Facebook'un kaydettiği arama geçmişini nasıl temizleyeceğiz? İşte yanıtı.
Facebook arama geçmişini silmek için ilk olarak aşağıdaki bağlantıdan Facebook ana sayfasına gidiyoruz.
:: Facebook ana sayfası için tıklayın.
14-12/03/2-1417619824.jpg
Daha sonra üstteki mavi barın en sağında yer alan küçük ok işaretine (oturumu kapattığımız yer) tıklıyoruz ve "Hareketler Dökümü" seçeneğini seçiyoruz.

14-12/03/4-1417619843.jpg
Bir sonraki adımda Hareketler Dökümü sayfasının solunda yer alan yer imlerinden fotoğraflar, beğenmeler ve yorumların hemen altındaki "Daha Fazla" seçeneğine tıklıyoruz.
14-12/03/5-1417619872.jpg
Genişleyen seçenekler arasından "Ara"yı seçiyoruz.
14-12/03/6-1417619887.jpg
Son olarak açtığımız sayfanın sağ üst bölümünde yer alan "Arama Kayıtlarını Sil" seçeneğine tıklıyor ve açılan pencerede tekrar  "Arama Kayıtlarını Sil" butonuna tıklıyoruz. Eğer her şeyi tam olarak yaptıysanız arama kayıtlarınız silinmiş demektir.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail