Translate

İzleyiciler

24 Ocak 2015 Cumartesi

Calibro Basic E-Kitap Okuyucu İncelemesi


Elektronik mürekkep teknolojisine sahip e-kitap okuyucusu Calibro Basic bu incelememizde sizlerle. Neden tabletten değil de e-kitap okuyucuda okuyalım diyorsanız bu videomuzu kaçırmayın!

  Calibro Basic E-Kitap Okuyucu İncelemesi Elektronik kitap okuyucu kavramı çok yeni sayılmaz. Elektronik mürekkebin geldiği nokta kullanıcılara hem siyah beyaz (aslında gri ton) veya renkli elektronik mürekkepli ekranlar sunabiliyor. Maksat bir şeyler okumaksa göz sağlığı açısından da inanılmaz faydalar barındıran bir teknoloji olarak oldukça uzun bir yol gitti.

Göz sağlığı önemli
LCD teknolojisi tazeleme yaptığından ve arkadaki ışıktan ötürü çok göz yoruyor. AMOLED ekranlar bu konuda daha iyiler ama yine gözleri uzun süre kullanımda kötü etkiliyorlar. Elektronik mürekkep ise sadece sayfa değiştiğinde tazeleme yapıyor. Bu nedenle kağıda yakın bir okuma deneyimi için çok daha iyi bir seçenek.
Calibro Basic
Calibro'nun iki modelinden bir tanesi olan Calibro Basic, Touch Lux modelinden farklı olarak dokunmatik ekrana veya arka ışığa sahip değil. Bu cihaz Babil.com üzerinden Türkçe kitaplar indirip okumanıza izin verirken barındırdığı uygulamalar sayesinde de herhangi bir Android cihazın sahip olabileceği bazı yeteneklere de sahip hale geliyor. Elbette elektronik mürekkep video veya resimler için çok iyi bir tercih değil ama Vikipedi veya gazeteleri okumak için yeterli. Elbette neredeyse 30 gün boyunca şarja takmayacağınız bir cihaz aldığınızda unutmayın.

Computer - Internet Technology Design World ---- Calibro Basic E-Kitap Okuyucu İncelemesi----------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail