Translate

İzleyiciler

2 Haziran 2016 Perşembe

Periscope'ta Anlık Şikayet Hattı

Periscope'ta Anlık Şikayet Dönemi Başlıyor!

Canlı yayın sırasında pek çok sorunun yaşandığı Periscope için anlık şikayet hattı oluşturulacak.


Periscope'ta Anlık Şikayet Dönemi Başlıyor!
 Periscope kişilerin canlı yayın yaparak kullanıcılara ulaşabildiği ve oyun ya da sohbet amaçlı kullanılabilen bir uygulama olarak ön plana çıkarken sosyal medyada özellikle kadın kullanıcılarının yaptığı canlı yayınlarda oldukça yüksek taciz ve +18 içerikli paylaşımlar gerçekleştiriliyor. Bu durumdan oldukça şikayetçi olan bir kesim bulunurken bu tür durumların önlenebilmesi adına Periscope'ta düzenlemenin yapılacağı belirtildi.
Periscope üzerinden yapılacak bu düzenlemeyle birlikte artık kullanıcıların yaşadığı bu
tür sorunlarda şikayet edebilmesi sağlanacak. Anında raporlama sisteminin yer alacağı Periscope böylece çok daha güvenli bir hale gelirken yapılan tacizler şikayet edilecek ve engellenebilecek. Bu durum kuşkusuz Periscope kullanmak isteyen bayan kullanıcılar için oldukça güvenli bir ortam yaratılmasını sağlayacak.
Engelleme Yapılacak
Canlı yayınlar sırasında kullanıcıları rahatsız eden ve yayını aksatan kişilerin taciz ve kötü hareketleri engellenerek daha iyi bir şekilde canlı yayın yapma imkanı ortaya çıkacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda artık mobil uygulamalarda anında şikayet ve anında raporlama gibi seçeneklerin yer alacağı ve kişilerin bu seçenekler aracılığıyla istenmeyen durumlara anında raporlayabileceği belirtildi.
1 Dakika Engellenecek
Raporlama yapıldıktan sonra kullanıcının bir dakika boyunca mesaj atmasının engelleneceği belirtilirken 1 dakika sonrasında aynı durumun tekrar etmesi halinde ise bu sefer yayın boyunca kullanıcının yorum yapması engellenmiş olacak. Bu bakımdan kişilerin canlı yayını kontrol etmesi ve istemediği kişilerin yorum yapmasını raporlayarak önlenebilmesi mümkün olacak.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail