Translate

İzleyiciler

8 Haziran 2016 Çarşamba

iOS'ta Kısa Yoldan Instagram'da Fotoğraf Nasıl Paylaşılır?

IOS işletim sisteminde Instagram için fotoğrafları kısa yoldan paylaşabilirsiniz.


iOS'ta Kısa Yoldan Instagram'da Fotoğraf Nasıl Paylaşılır?
Instagram kullanan ve iOS işletim sistemine sahip bir cihaza sahip olan kişiler Instagram'a giriş yaparak fotoğraf paylaşmak yerine telefonları üzerinden çok daha pratik bir şekilde fotoğraf paylaşabilir.Bunun için fotoğraflarının bulunduğu galeri bölümüne giriş yapmanız yeterli olacak.
Fotoğraf Nasıl Paylaşılır?
Instagram için kısa yoldan fotoğraf paylaşmak isteyenlerin öncelikli olarak
cihazlarından fotoğraflar bölümüne giriş yapması gerekir. Fotoğraflar bölümüne giriş yapıldığında ise sol alt köşede yer alan paylaşma butonunu kullanarak paylaşım seçeneklerine erişim sağlanmalıdır. Buradak seçeneklerde kişilerin paylaşım yapabileceği pek çok farklı sosyal medya ve uygulama yer alırken burada Instagram seçeneğini seçmeniz ile birlikte Instagram'a yönlendirmeniz sağlanacaktır. Böylece açılacak yeni sayfa üzerinden Instagram'a özel olarak fotoğrafınızı paylaşabilir, istediğiniz notu fotoğrafının altına düşebilirsiniz.
Böylece Instagram uygulamasına girerek uygulama üzerinden fotoğraflara göz atıp fotoğrafı seçmek yerine direk fotoğraflarınız üzerinden fotoğrafı bularak paylaşım yapmamız çok daha pratik bir çözüm sunacaktır. Tüm iOS işletim sistemine sahip telefonların desteklediği bu özellik ile birlikte artık Instagramda fotoğraf paylaşmak çok daha kolay bir şekilde gerçekleşecek. Üstelik herhangi bir uygulamaya gerek kalmadan iOS işletim sisteminin bir özelliği olarak bu imkanından yararlanabilirsiniz Ayrıca bu durumu Instagram da destekliyor.  

Computer - Internet Technology Design World ------Nasıl Paylaşılır,Nasıl Yapılır--------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail