Translate

İzleyiciler

19 Ocak 2016 Salı

Telefonun şarjını nasıl arttırabiliriz

Tüm dünyanın kronik bir sorunu olan şarjı nasıl uzun süre idare edebiliriz ?


Telefonun şarjını nasıl arttırabiliriz
Akıllı telefonların şarjı her zaman uzun süre dayanmıyor. Bunun nedeni ise telefonların arka planda çalışır vaziyette olan uygulamalar olabilir. Başka bir neden ise telefonunuzun bataryasındaki sorunlardır. Bu heberimizde size telefonunuzun şarjını nasıl daha uzun süre dayanır veya yeni aldığınız telefonunuzun bataryasını nasıl koruyabileceğinizi anlatacağız. Telefonunuzun şarjı kısa süre de bitiyor mu ? Telefonunuzun bu sorunlarını nasıl düzeltebiliriz onu anlatacağız. 

Öncelikle ilk tavsiyemiz telefonunuzun arka plan uygulamalarını her zaman kapalı tutun. Bu sayede şarjınızın yüzde 5'lik kısmını gün içinde kurtarabilirsiniz.
Yapacağımız bir başka tavsiye ise yeni bir telefon aldığınızda cihazın bataryasının yüksek mAh'lık olmasına dikkat edin. Alacağınız telefonun minimum 3000 mAh'lık olmasına dikkat edin bu sayede daha uzun süre telefonunuzu kullanabileceksiniz.
Ekran parlaklığınız kısık düzeyde olursa daha uzun süre kullanabilirsiniz. Fakat bu şekilde kullanırsanız telefonunuzun ekranını göremeyebilirsiniz. Çoğu kullanıcı ekran parlaklığını otomatik olarak telefonun seçimine sunar ancak bu yanlıştır. Batarya ömrünü uzatmak istiyorsanız ekran parlaklığını en düşük seviyelerde kullanabilirsiniz. 

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail