Translate

İzleyiciler

27 Ocak 2016 Çarşamba

Az Bilinen iPhone Özellikleri!

iPhone'un genel yapı itibariyle nasıl kullanıldığını ve ana özelliklerini kullanmayı hemen hemen herkes biliyor. Peki, iPhone'un az bilinen özellikleri neler?


Az Bilinen iPhone Özellikleri!
Çeşitli firmalar tarafından, kullanıcıların beklentilerine karşılık vermek için üretilen akıllı telefonlar, hayatımızın her alanına girmiş durumda.
Yaş kategorisi fark etmeksizin, yaşamımızla bütünleştirdiğimiz telefonları yeterince kullanabiliyor muyuz?
Yoksa, gizli kalmış birçok özellik, keşfedilmeyi mi bekliyor?iPhone'ların genel kesim tarafından bilinmeyen özelliklerini sizin için derledik.

1- Fotoğraf çekimi sandığınızdan daha pratik

iPhone'un yan tarafında yer alan, ses açma/kapamaya yarayan tuşları,fotoğraf çekimini gerçekleştirebiliyor. İki tuştan birine bastığınızda fotoğraf çekebiliyorsunuz. Eğer bu tuşlardan birine basılı tutarsanız seri çekimmodu devreye giriyor ve iPhone üst üste fotoğraf çekiyor.
16-01/26/phone-photo.jpg

2- Yazım kurallarına dikkat edenlere

Yazım kurallarına dikkat ederek yazımınızı gerçekleştiriyorsanız, bu ufak detayı bilmeniz yararınıza olacaktır.
Ayarlar>Klavye bölümünden Otomatik Düzeltme ve Yazım Denetimi Yapseçeneğini açarak, yazım hatasını minimuma indirebilirsiniz.
16-01/26/phone-keyboar.png

3- Görüldü ibaresi yalnızca WhatsApp’ta mevcut değil

WhatsApp uygulaması, gün geçtikçe getirdiği güncellemelerle, kullanıcılara farklı deneyimler sunmuştu.
İlk olarak mesajın iletildiğine dair vuku bulan özellikler, beklentiler arttıkça mesajın okunduğuna dair “görüldü” ibaresini de kullanıcılara aktarmıştı.
Bilmeyenler için mesajın görüldüğüne dair ibare yalnızca bu uygulama ile sınırlı değil. iOS cihazlarına özel olarak hizmet veren iMessage benzer bir özelliği yansıtabiliyor.
Bunun için, Ayarlar>Mesajlar bölümünden “Okundu Mesajlarını
Gönder”seçeneğini aktif hale getirmeniz yeterli olacak.
16-01/27/read-receipts-toggle.png

4- Uçak Modunu daha çok tercih edeceksiniz

iPhone uçak modunda tüm veri akışını durdurduğu için daha hızlı şarj oluyor
16-01/26/iphone-ucak-modu.jpg

5- Yanlış bir şey göndermek istemeyiz

İstediğiniz doğrultusunda olmayan bir şey yazdığınızı düşünüyorsanız, iPhone'u sağa ve sola doğru sallamanız yeterli. Karşınıza iki seçenek içerenbir ekran çıkacaktır. Ekran belirdikten sonra ne yapacağınızı seçmek size kalmış.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail