Translate

İzleyiciler

26 Ocak 2016 Salı

Bilgisayarınıza Uygun Driver Nasıl Bulunur?

Bilgisayarınıza kurduğunuz sürücülerden emin olun ve daha sağlıklı kullanın.


Uygun Driver Nasıl Bulunur?
Her donanınımın,kendisine ait özel bir sürücüsü vardır.Bir bilgisayara herhangi bir işletim sistemi kurulduğunda bazı sürücüleri elle yükleme gereği duyulur.Ama hangi driver hangi siteden indirilecek ve uygun,güncel olan driver hangisi soruları her zaman akılları karıştırmıştır.
Bu yazımızda donanımınıza uygun sürücüleri kolay bulmanın yollarını sizinle paylaşacağız.
1-Aygıt yöneticisi’ne girin ve yüklü olmayan driverlar için tek tek olmak üzere,üzerine sağ tıklayıp sürücü yazılımını güncelle yazan bölüme girin.
2-Otomatik olarak taranmasını isterseniz,sürücü yazılımı için otomatik arama kısmını seçin ve ileri diyerek devam edin.(internet bağlantınızın ve ağ kartı driverlarınızın yüklü
olduğunu varsayıyoruz)
3-Manuel olarak yaptığınız sürücü indirme işlemi ve yüklemesi için otomatik yerine,bu sürücü için bilgisayarımı tara kısmını seçerek indirdiğiniz dosyayı gösterin.
4-Hangi sürücü olduğunu bilmiyorsanız ve ne indirmeniz gerektiği konusunda kararsızsanız,yine sağ tık sürücü yazılımını güncelle diyerek açılan menüden ayrıntılar kısmına geçiş yapın.İndireceğiniz sürücüyü bulmak için burada yazan bilgiyi kopyalamanız ve arama motoru ile aratmanız bulmanıza yardımcı olacaktır.
5-Uğraşmak istemiyorum derseniz de; DriverPack,DriverGenius gibi yazılımlardan faydalanabilirsiniz.
Ama en sağlıklı olan sürücü yükleme işlemi anakartınızın resmi sitesinden model araması ile indirdiğiniz sürücüyü kurmanızdır.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail