Translate

İzleyiciler

14 Haziran 2014 Cumartesi

Tweetleri Facebook'ta Otomatik Olarak Paylaşın

 
Sosyal Medya tutkunları genelde bir kaç sosyal medya ağını birlikte kullanmakta. Fakat Twitter'da paylaştığınız bir şeyi tekrardan Facebook'ta paylaşmak zaman kaybına neden olmakta. Bu nedenle bu yazımızda Twitter üzerinden attığınız Tweetleri otomatik olarak Facebook hesabınızda da paylaşabilmeniz için ufak bir kaç ayar yapmanız gerekiyor. Bizde bu ayarları sizlerle paylaşıyoruz.
1- Öncelike Twitter hesabınız açıkken (Buraya Tıklayın) ve daha sonra açılan sayfada karşınıza çıkan "Go To Your Twitter Profile Settings To Start" yazısını göreceksiniz. Bu yazıya basıyoruz.


2- Tıkladıktan sonra açılan sayfada Twitter ve Facebook hesaplarınız yan yana görünecektir. Alt kısımda gördüğünüz görseldeki gibi ayarları seçip kaydedin. Şimdi deneme olarak bir Tweet atın ve daha sonra Facebook hesabınızda attığınız Tweet'in çıkıp çıkmadığını kontrol edin. Attığınız Tweet Facebook sayfasınızda çıktıysa işlem başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.



Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail