Translate

İzleyiciler

18 Haziran 2014 Çarşamba

Dünya Kupası için Özel iOS Futbol Oyunları

 
Dünya kupası heyecanı başladı ve ilk karşılaşmalar oldukça heyecanlı geçiyor. Dünya Kupası için hazırlanmış mobil uygulamaların indirilmesinde de artışlar görülmeye başlandı. Bizde sizler için Dünya Kupasına Özel olarak iOS cihazlar için hazırlanmış Futbol uygulamalarını bir araya getirdik.
Futbol Oyunları mobil platformların marketlerinde oldukça fazla rağbet gören kategorilerinden biri. Fakat binlerce oyun bulunmasına rağmen bu oyunların bir çoğu çok kötü grafik ve altyapı ile oluşturulduklarından dolayı mobil kullanıcılar tarafından tercih edilmemekte.

 Hemen oyunlarımız ile ilgili özelliklere bakalım...
1- Filck Soccer Brazil
Bu yıl düzenlenen Dünya Kupası maçları Brezilya'da oynanmakta. Bu yüzden bizde ilk oyunu Brezilya'ya özel olarak tasarlanmış oyundan başlayalım. Oyun oldukça eğlenceli ve sade bir yapıya sahip. Oyunda kullanacağınız penaltıları dikkatli bir şekilde kullanarak topu ağlarla buluşturmanız gerekiyor.

Filck Soccer Brazil oyunu ilk bakışta kolay görünsede aslında oyunda topu ağlarla buluşturmak için epey bir çaba harcamanız gerekmektedir. Oyunda size verilen teknik özellikleri iyi kullanmalı, kaleciyi şaşırtmaya çalışmalı ve topu kaleye göndermeniz gerekiyor. Oyunun görselleri de oldukça kaliteli bir görünüme sahip. Ses efektleri konusunda da başarılı bir oyun olan Filck Soccer Brazil ile eğlenceli anlar yaşabilirsiniz.
Oyunu İndirmek için Buraya Tıklayınız.
2- Soccer Stars
Diskler ile oynanan bu oyunda da oldukça eğlenceli anlar yaşabilirsiniz. Soccer Stars oyununda önce takımlarınızı seçiyorsunuz daha sonra bu takımların logoları Disklerin üzerinde yer alıyor. Amaç her yolu deneyip gol atmak. Soccer Stars oyununda topun taca çıkması gibi bir sorunu yok. Bu sayede topu duvarlardan sektirerek gol atabilirsiniz.

Soccer Stars ile aynı zamanda online ve ofline olarak turnuvalar da düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz telefonla oynayın dilersenizde arkadaşlarınız ile birlikte karşılıklı müsabakalar düzenleyerek eğlenceli anlar yaşayın. Çevrimiçi bölümüne girerek oyuna arkadaşlarınızı davet ettikten sonra kıyasıya çekişmeli maçlar yapabilirsiniz.
Oyunu İndirmek için Buraya Tıklayınız.
3 - Final Kick
Başka bir penaltı oyunu olan Final Kick oyununda berabere kalan bir maça devam ediyorsunuz. Kıyasıya maç yapan iki ezeli rakip'ten birini seçin ve daha sonra maçın son noktasını koyun. Final Kick oyunu grafik ve ses efektleri konusunda çok başarılı bir oyun olduğundan dolayı oynarken oyundan çok büyük zevk alacağınızı söyleyebiliriz.

Final Kick oyununda çevrimiçi olarak oyuna katılabilir dünyanın diğer ucundaki insanlar ile birlikte veya yanı başınızdaki arkadaşlarınız ile birlikte bu oyunu oynayabilirsiniz. Maç sonucunu belirleyecek heyecanı yaratan bu oyunda amaç penaltılara kalan maçta mutlak zafere ulaşmak.
Oyunu İndirmek için Buraya Tıklayınız.
4- Head Soccer – Brazil Cup 2014
Flash oyun sitelerinde mutlaka rastaladığınız Kafa Topu oyununu dünya kupasına uyarlayan bir yapımcı tarafından App Store üzerinden yayınlanan Head Soccer – Brazil Cup 2014 oyunu oldukça eğlenceli ve heyecan verici bir oyun olarak ön plana çıkmakta.
Head Soccer – Brazil Cup 2014 oyununda 3 farklı oyun modu bulunmakta. İsterseniz Dostluk Maçı, isterseniz Hayatta kalma gibi farklı modlarda oyunları oyanabilirsiniz. Temel olarak başlayan kullanıcılara önce Dostluk maçları yaparak oyuna alışmalarını daha sonrasında ise Hayatta Kal modu ile oynayarak uzun soluklu futbol maçları düzenlemeleri. Çünkü Hayatta Kal modunda gerçekten sıradışı zorlukta mücadele vermenzi gerekiyor.

Head Soccer – Brazil Cup 2014 oyununun en dikkat çekici özelliği ise futbolcuların güçlendirilebilmesi. Head Soccer – Brazil Cup 2014 oyununa başlamadan önce futbolcunuzun tüm fiziki ihtiyaçlarını gidermeniz gerekiyor.
iOS tabanlı mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bu oyunlar ile Dünya Kupası heyecanına sizde bulunduğunuz yerden ortak olabilirsiniz.
Oyunu İndirmek için Buraya Tıklayınız.


Computer - Internet Technology Design World ----- Dünya Kupası için Özel iOS Futbol Oyunları---------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail