Translate

İzleyiciler

11 Haziran 2014 Çarşamba

iPhone ile WhatsApp Üzerinden Müzik Göndermek

 
Milyonlarca kullanıcısı bulunan Whatsapp ile beğendiğiniz ve sevdiğiniz müzikleri arkadaşlarınız ile paylaşmak Andorid işletim sistemlerinde oldukça basit bir işlem. Fakat söz konusu işlem iPhone kullanıcıların tam bir eziyete dönüşmekte. Whatsapp üzerinden bir kaç seçenek ile Andorid kullanıcıları kendi arkadaşlarına müzik gönderebilirken iPhone kullanıcıları ise bunu yapamamakta. Fakat üzülmeyin! şimdi size anlatacağımız yöntemi izleyerek çok kısa bir süre içerisinde iPhone cihazınız ile Whatsapp'taki arkadaşlarınıza müziklerinizi yollabilirsiniz.
iPhone ile Whatsapp üzerinden müzik göndermek için size lazım olan tek uygulama ise iZip isimli bir uygulama. Oldukça kolay ve basit olan bu uygulama sayesinde Mp3'lerinizi iPhone cihazınız
üzerinden arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.
1- Öncelikle iZip uygulamasını (Buraya Tıklayarak) indirin ve daha sonra Müzik Kütüphanenizi açın.


2- Daha sonra yollamak istediğiniz şarkıyı klasörünüzün içinden seçin. Göndermek istediğiniz şarkıyı da seçtikten sonra sağ üst kısımda bulunan Done tuşuna basın.


3- Daha sonrasında ekranın alt kısmında bulunan Zip tuşuna basıyorsunuz ve uygulamanız müziğinizi sıkıştırmak için işlem yapmaya başlıyor. İşlem bittikten sonra dosyanız Yerel Dosyalar adlı bölümde otomatik olarak açılacaktır. Daha sonra karşınıza çıkan zip uzantılı dosyanızı seçin.
4- Seçme işleminizi yaptıktan hemen sonra uygulama size dosyanın dışarı çıkarılmasını soracak OK tuşuna basın ve işlemin devam etmesini sağlayın.
5- Bu işleminizle birlikte seçmiş olduğunuz şarkılar otomatik bir şekilde ZIP şekline dönüşecektir.


6- Son aşamada işlemler tamamen bitince yukarıdaki görselde işaretli kısımda göstermiş olduğumuz Open In tuşuna basın ve çıkan seçeneklerden WhatsApp uygulamanızı seçin.
7- Seçim işleminizi yaptıktan sonra hangi arkadaşınız ile şarkıyı paylaşmak istiyorsanız o arkadaşınızı seçin ve şarkınızı gönderme işlemini bitirin.
iPhone tarafından desteklenmeyen WhatsApp ile Mp3 gönderme özelliği bu sayede kullanılabilir hale gelmekte ve dilediğiniz her an ufak bir kaç yolu ilerleyerek arkadaşlarınız ile müzik paylaşım işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World ----- iPhone ile WhatsApp Üzerinden Müzik Göndermek---------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail