Translate

İzleyiciler

3 Temmuz 2011 Pazar

Oyunların geleceği!

Sony oyunların geleceği hakkında konuştu!

Oyunlarda yakın gelecekte bizi neler bekliyor? İşte Sony'den heyecan verici açıklamalar.


Sony başkan yardımcısı Mick Hocking, oyunların geleceği hakkında konuştu. Görünüşe bakılırsa Sony'nin CES 2011'de tanıtılan kafaya takılan gözlüğü, gelişiminde önemli bir aşamaya geldi.
Btween3d'nin Hocking ile yaptığı röpotrajda Mick Hocking şunları söyledi: "Geri gelen ve beni çok heyecanlandıran diğer bir şey ise sanal gerçeklik devri." " Artık bunu yapacak gücümüz, ekran çözünürlüğümüz, işlemci gücümüz var. Dolayısıyla kafaya takılan ekranlarda yakın bir zamanda çok ama çok gerçekçi deneyimler yaşayabileceğiz."
Sony'nin yeni Artırılmış Gerçeklik tekniğinin bunda önemli rol oynama ihtimali var. Sony Computer Entertainment International'ın (SCEI) yeni başkanı Andrew House ise sonraki jenerasyon bir konsola şu an gerek olmadığını söylüyor. House, CVG ile yaptığı röportajda PS3 için hala "erken dönem"de bulunduğumuzu, Sony'nin 3D'nin potansiyelini henüz incelemeye başladığını dile getiriyor.
Computer - Internet Technology Design World ----------------------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail