Translate

İzleyiciler

31 Temmuz 2011 Pazar

Hayatı olmayan adam; İndirin! "The Man With No Life" Download

Bu tip yazılımlara her zaman rastladık ama hiçbirinin adı bu yazılım kadar ilginç değildi...

İnternet üzerinden video izlemek çok keyifli. Ama izledikleriniz arasından beğendiklerinizi bilgisayarınıza indirip, dilediğiniz zaman tekrar izleyebilmek de mümkün. Bunun için pek çok farklı online video indirme aracı bulabilirsiniz. Ama adı bu kadar ilginç olanına rastlamanız pek mümkün değil.
"The Man With No Life" (Hayatı Olmayan Adam) adlı bu ufak ve ücretsiz yazılım sayesinde aralarında YouTube'un da bulunduğu pek çok online video kaynağında yer alan videoları kolaylıkları bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Program seçtiğiniz videoları FLV veya MP4 olarak bilgisayarınıza kaydetmenize imkan veriyor. Hatta sadece sesleri veya müziği için indirmek istediğiniz videoları doğrudan MP3 olarak PC'nize kaydetmeniz de mümkün.
Programı kullanmak için indirmek istediğiniz videonun adını Search sekmesinde yazıp aramanız yeterli. .NET Framework 4.0 ile çalışan program kurulum esnasında Framework sürümünüzü kontrol ederek gerek duyarsa yeni sürümü de bilgisayarınıza indirebilir.
The Man With No Life adlı oldukça başarılı bu video indirme programına şu adresten sahip olabilirsiniz.
Computer - Internet Technology Design World ----------------------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail