Translate

İzleyiciler

31 Temmuz 2011 Pazar

Firefox'unuzun grafik performansını artırmak, bu küçük ince ayar ile çok basit!

Firefox'un grafik performansını artırın!

Firefox'unuzun grafik performansını artırmak, bu küçük ince ayar ile çok basit! Deneyin...


Firefox'un grafik performansını ve yazı tiplerinin görünümünü birkaç ince ayar sayesinde iyileştirmeniz mümkün. DirectX 10 uyumlu bir ekran kartınız ve Windows 7'niz (veya Platform Upgrade yüklenmiş Vista SP2) varsa, Direct 2D ve DirectWrite'ı devreye sokarak grafik işlemeyi daha etkili bir hale getirebilirsiniz:
- Adres çubuğuna about:config yazın ve "Söz veriyorum"a tıklayarak uyarı mesajını geçin.
- Arama kutucuğuna render yazın ve bu iki anahtarı bulun:
gfx.font_rendering.directwrite.enabled
mozilla.widget.render-mode
- gfx.font_rendering.directwrite.enabled girdisine çift tıklayın ve değerini true olarak değiştirin.
- mozilla.widget.render-mode girdisine çift tıklayın ve değerini 6 olarak ayarlayın. Girdiyi bulamıyorsanız boş bir yere sağ tıkayarak Yeni > Sayı'ya tıklayın ve oluşturun.
- Firefox'u yeniden başlatın.
Yazı tiplerinin daha iyi göründüğünü ve Google Maps gibi belirli sayfaların daha hızlı kaydığını fark edeceksiniz. Deiğişiklikleri grei almak iin about:config sayfasına geri dönüp gfx.font_rendering.directwrite.enabled girdisini devre dışı bırakmak ve mozilla.widget.render-mode değerini -1 olarak ayarlamak yeterli.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail