Translate

İzleyiciler

17 Ağustos 2016 Çarşamba

TeamViewer Bağlantısı Nasıl Sağlanır?

Oldukça kullanışlı ve güçlü bir program olan TeamViewer programı uzak masaüstü yöneticisidir. İşte kullanımı ile ilgili detaylar.


TeamViewer  Bağlantısı Nasıl Sağlanır?
Bilgisayarın üzerindeki masaüstü programlarını paylaşım ve transfer etme özelliğine sahip Teamviewer güncellenen sürümü ile internetten hemen, ücretsiz olarak indirilebilir durumda. Programın sahip olduğu dokunmadan çalıştırma özelliği sayesinde her şeyi yapabilirsiniz. Örneğin bilgisayarınızla ilgili bilmediğiniz ya da çözemediğiniz bir sorunla karşılaştığınızda hemen programı çalıştırarak istediğiniz
kişiden yardım isteyebilirsiniz.
Program sayesinde karşıdaki kişi bilgisayarınıza hakim olarak sorunu çözebilecektir. Çünkü program sayesinde siz ya da herhangi biri başka bir bilgisayardaki masaüstüne bağlanarak, masaüstünde bulunan dosyaları yöneterek bilgisayarda işlem yapabilir.
Evinde ya da iş yerinde olan arkadaşınız program sayesinde sizin bilgisayarınıza girerek saatler süren işlemleri kolaylıkla gerçekleştirerek bilgisayarınızdaki her türlü programı çalıştırabilir ya da bir sorun varsa onu giderebilir. Ya da tam tersi şekilde program ile siz bir başka arkadaşınıza bulunduğunuz yerden yardım edebilirsiniz.
Bilinmesi gerek şey şu ki uzaktan yardım özelliğini kullanarak yardım alacaksanız işlem bitene kadar bilgisayarınızı kullanmamızdır. Çünkü zaten bilgisayarınız karşı taraftan yönetildiği için, işlem sırasında siz bilgisayara müdahale ederseniz, işlemin yapılmasını engellemiş olursunuz.
Bağlantı Nasıl Sağlanır?
Program açıldığında ilk ekran şöyle olacaktır;
Resimdeki işaretli alan sizin bilgilerinizdir ve bilgisayarınıza bağlanmak isteyen kişiye bu bilgileri vermeniz gerekir. Eğer siz başka bir bilgisayara bağlanmak istiyorsanız, karşı taraftaki kişinin bu bilgilerini almalısınız. Bilgilerini aldıktan sonra ise ilk olarak id bilgisini aşağıdaki resimdeki işaretli alana girmeniz gerekir.
ID girişi sonrasında bağlan seçenekleri ile bağlantı kurun. Ardından küçük bir kutu açılacak ve sizden şifre isteyecektir. Yine karşı taraftan aldığınız şifreyi bu alana girin ve programın açılmasını bekleyin. Bağlantı kurulduğunda şöyle bir ekran açılacaktır. Bu ekrandan normal bilgisayar kullanır gibi uzaktan işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World ----------TeamViewer Bağlantısı Nasıl Sağlanır?----- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail