Translate

İzleyiciler

13 Ağustos 2016 Cumartesi

Facebook Arkadaş Listenizi Nasıl Gizlersiniz?

Facebook kullanıcılarının arkadaş listesini gizleyebilmesi adına gerekli yetkileri bulunmaktadır. Rehberdeki adımları takip ederek sizler de Facebook arkadaş listenizi gizleyebilirsiniz.


Facebook Arkadaş Listenizi Nasıl Gizlersiniz?
Facebook gizlilik konusunda oldukça farklı seçenekleri sunmaktadır. Böylece kişilerin gizlilik adına yapmak istediği pek çok işlem direk ayarlar bölümü üzerinden
yapılabilmektedir. Gizlilik adına yapılabilecek seçimlerden bir tanesi de arkadaş listesinin görüntülenmemesidir. Arkadaş listesinin görüntülenmesini istemeyen kişiler bu konuda site üzerinden ayarlamaları yapabilmektedir.
Facebook arkadaş listesini gizlemek isteyen kişilerin bu konuda sosyal medya üyelik bilgileri ile sisteme giriş yapması ve ardından profil sayfasında yer alan arkadaşlar bağlantısına tıklaması gerekmektedir.
Bu ekranda kişilerin arkadaş listesi yayınlandığı gibi gizlilik için sağ tarafta bulunan resimde işaretli alandan gizliliği yönet seçilmelidir.
Bu seçim sonrasında aşağıdaki resimdeki gibi bir bölüm açılacaktır. Buradan yapacağınız ayarlar sayesinde arkadaş listesinin tamamen gizlenmesi ya da kişilere özel olarak gösterilebilmesi mümkün olmaktadır.

Computer - Internet Technology Design World ------Facebook Arkadaş Listenizi Nasıl Gizlersiniz?--------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail