Translate

İzleyiciler

16 Ağustos 2016 Salı

Gmail'de Toplu Mail Silme Nasıl Yapılır?

Gmail kullanan kişiler hesabındaki biriken mailleri silmek için tek tek işlem yapmak yerine toplu mail silme işlemlerini yapabilir.


Gmail'de Toplu Mail Silme Nasıl Yapılır?
Google tarafından sunulan en önemli mail servislerinden bir tanesi Gmail olurken, Gmail kullanıcıları mail kutusunu temizlemek adına daha pratik bir işlem uygulayabilir.
Toplu mail silme işlemlerinin yapılması sayesinde kısa süre içerisinde yüzlerce mailin silinebilmesi mümkün. Bu bakımdan rehberimizdeki adımları takip ederek sizler de maillerinizi daha kısa süre içerisinde silebilir ve vakitten kazanç sağlayabilirsiniz.
Toplu Silme Nasıl Yapılır?
Toplu silme işlemlerinin yapılması adına kişilerin öncelikli olarak Gmail hesabında oturum açarak mail kutusuna erişmesi gerekmektedir. Mail kutusuna giriş yapıldığında şöyle bir ekran sizi karşılayacaktır.
Mail kutusuna erişim sağlayan kişiler ardından silmek istedikleri mailleri yukarıdan toplu bir şekilde seçebilir.
Resimde görüldüğü gibi tüm mailler seçildikten sonra ekranda özel bir bilgi mesajı yayınlanacaktır. Bu bilgi mesajında tüm maillerin seçilip seçilmeyeceği sorulmaktadır. Posta kutusunu tamamen boşaltmak isteyen kişiler bu bilgi ekranından seçim yaparak tüm maillerin seçilmesini sağlayabilir. Tüm mailler seçildikten sonra ise yine resimde işaretli alandan tüm maillerin tek bir tık ile silinmesi mümkün olmaktadır.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail