Translate

İzleyiciler

16 Ağustos 2016 Salı

Windows 10'da Koyu Tema Nasıl Kullanılır?

Windows 10 işletim sisteminin kullanıma sunulmasıyla birlikte en çok dikkat çeken özelliklerden bir tanesi de koyu tema desteğinin sunulması oldu.


Windows 10'da Koyu Tema Nasıl Kullanılır?
Microsoft tarafından geliştirilen son işletim sistemi Windows 10 adı ile yayınlanırken Windows 10 işletim sistemi pek çok gelişmiş özelliğiyle kullanıcı dostu bir yapıda
bulunuyor. Windows 10 işletim sisteminde yer alan koyu tema pek çok kişinin tercih ettiği temalardan bir tanesi olurken rehberimizde yer alan adımlar sayesinde sizler de kolay bir şekilde Windows koyu temayı aktif hale getirebilir ve yeni temeli kullanmaya başlayabilirsiniz.
Windows 10 Koyu Tema Nasıl Etkinleştirilir?
Koyu temayı etkinleştirmek isteyen kişilerin öncelikli olarak kayıt defteri düzenleyicisini girmesi gerekir.
Kayıt defterine giriş yapmak isteyenler başlat menüsünü açtıktan sonra ve regedit yazarak kolay bir şekilde kayıt defteri ekranına erişim sağlanmalıdır.
Giriş yapıldıktan sonra yukarıda resimde görüldüğü gibi özel bir ekran görüntülenecektir. Bu ekranda ise sırasıyla aşağıdaki adımların takip edilmesi gerekir.
HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows\ CurrentVersion\ Themes
Bu alana ulaştığınızda için sağ taraftaki bölüme sağ tıklayarak yeni bir DWORD değeri oluşturun.
DWORD yerinin adı AppsUseLightTheme, değeri ise 0 olmalıdır. İşlemler tamamlandıktan sonra ise bilgisayarın resetlenmesi ile birlikte yeni tema etkin olacaktır.

Computer - Internet Technology Design World ------Tema, Nasıl Kullanılır,Nasıl Yapılır--------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail