Translate

İzleyiciler

28 Kasım 2013 Perşembe

Twitter'dan yaş sınırı!



Twitter, yaptığı yeni düzenlemeyle birlikte kullanıcıların alkol markalarının hesaplarını takip edebilmesi için yaş sınırı getirdi.

 Twitter kullanıcıları alkol markalarının hesaplarını takip edebilmek için açılan pencereden doğum tarihlerini belirtmek zorunda kalacak.



Alkol markalarının doğru kitleye hitap etmesi için yapıldığı belirtilen düzenleme sayesinde her ülkenin kendi yaş sınırlarına göre kullanıcıların doğum tarihleri istenecek.


Yeni uygulama kullanıcıları üç aşamalık bir sorgulama işlemine tabii tutuyor. Bir alkol markasını takip etmek istediğinizde, Twitter size içinde bir bağlantı bulunan direkt mesaj gönderiyor.
direkt mesaj kutusuna spam yayan  bir çok linke tıklamayan kullanıcı twitter mesajlarını ayırabilecek mi?
BU haberde ki resimleri inceleyiniz.


Twitter'dan yaş sınırı!
Bağlantıya tıklandığında doğum tarihinizi girebildiğiniz bir ekranla karşılaşıyorsunuz. Bu tarihi girdikten sonra eğer bulunduğunuz ülkenin yaş sınırına uygunsanız hesabı takip etmeye başlayabiliyorsunuz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail