Translate

İzleyiciler

5 Kasım 2013 Salı

Twitter, halka arz fiyatını güncelledi. İşte yeni fiyatı!


twitter,sosyal medya,vine,tweet,internet,Twitter, 17 ile 20 dolar arasında olacağı söylenen halka arz fiyatını güncelledi.

Facebook'un ardından borsaya açılacak ikinci sosyal medya sitesi olan Twitter, 17 ile 20 dolar arasında olacağı söylenen halka arz fiyatını 23-25 dolar aralığına yükseltti.

San Francisco merkezli  mikroblog sitesi Twitter, halka arzındaki hisse fiyatını 23-25 dolar seviyesine çıkardı.
Daha önce yapılan açıklamalarda, Twitter hisselerinin 17-20 dolar arasında olacağı ve halka arzdan toplamda 1.4 milyar dolar elde edilmesinin planlandığı belirtilmişti.

Gerçekleşen bu fiyat artışıyla birlikte toplamda 70 milyon adet hisse senedi arz edecek olan Twitter’ın elde etmeyi hedeflediği gelir 1.75 milyar dolara, şirketin toplam piyasa değeri ise 13.6 milyar dolara yükselmiş oldu.
Sosyal medya devi, 6 Kasım Çarşamba günü TWTR koduyla NewYork Borsası'nda işlem görmeye başlayacak.
ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs'ın yürüttüğü halka arz sürecinde Morhan Stanley ve JPMorgan Chase Bankaları da danışmanlık hizmeti veriyor.



Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail