Translate

İzleyiciler

22 Kasım 2013 Cuma

En Komik İŞSİZLER caps ve paylaşımları uygulaması



Türkiye'nin en güncel ve en iyi En Komik İŞSİZLER caps ve paylaşımları uygulamasında tam tamına 30 tane facebook, 10 blog, 5 site olmak üzere 45 tane siteden son dakika İŞSİZLER paylaşımlarını çekip size her 15 dakikada bir bildirir. İŞSİZLER ile ilgili ne varsa bu uygulamada sizlerle.

En güzel İŞSİZLER, Komik Videolar, Kamera Şakaları, Arap Kamera Şakaları, Rus Kamera Şakaları, Japon Kamera Şakaları ve Korkunç Kamera Şakaları..
Uygulama Yeni Özellikleri:
  • Full Content (Tam içerik) akışlar ile daha net karikatürler
  • 15 dakika son dakika bildirimi
  • Bildirimleri ayarlayabilme (LED, Titreşim, Ringtone)
  • Eşitleme ayarları ile senkrenizasyonu ayarlama (Sync)
  • Ekran dili ayarları (20 adet dil)
  • Gece okuma siyah ve Gündüz okuma beyaz teması göz yormaz
  • Yazıları büyütebilme ve küçütebilme 
  • adMob reklamları (Desteğiniz için)
  • Grid ve List okuma özellikleri (Standart Gridview tablo görüntüleme)
  • Okunmuşları gizleyebilme (Daha önce baktığınız gizleyebilme)
  • Favori ekleyebilme 
  • 30 tane sosyal ağa paylaşım
  • Google Translate eklendi
  • Disqus yorum sistemi
  • Siteden görüntüleme butonu
  • Depolama ayarları (download indirme ayarları)
  • Wifi, 4G, 3G ve Edge ayarları (Sadece WİFİ'den indirme ayarları)

1. Web UI mantığı ile yapıldı
Web UI ne demektir. User interface, yani kullanıcı ara yüzünün (UI) kısaltmasıdır.Kullanıcı dostu arayüze sahiptir.

2. Kitap okur gibi sayfaları parmaklarınla çevir-geç
Nasıl kitap okurken sayfaları çeviriyorsak Android uygulamamız da aynı şekilde bir diğer konuya geçmeniz için tek yapmanız gereken parmağınızı sağdan sola doğru kaydırmaktır. Zahmetsizce ve keyifli bir şekilde haber okumanın keyfini çıkarın.

3. İki Tema Seçeneği; Gündüz beyaz, gece siyah
Çoğumuzun muzdarip olduğu bu konuya bu uygulama ile çözüm bulduk. Gündüz Metrobüsde, Marmaray'da, otobüs de ve trende, hatta uçakta (internet olmadan da çalışır) rahatlıkla haberleri okuyabilirsiniz. Gözleriniz asla yorulmaz. Gece yatağınıza girdiğiniz de günün yorgunluğunu üzerinizden atmaya çalıştığınız da kafanızı boşaltmak ve dünyadan haberdar olmak istersiniz. O zaman yapmanız gereken uygulamanın menüsünden temayı değiştir seçeneğine tıklayıp Gece temasına almaktır. Bu sayede gözleriniz asla yorulmaz. Keyifle okuyabilirsiniz.

4. İnternete gerek yok; WİFİ ile ilk önce yüklüyorum, yolda internetsiz okuyorum!
Uygulamamız da internete gerek yoktur. Menüden ayarlar bölümünden senkrenizasyona tıklayıp eğer Sadece resimler, içerikler için wifi yaparsanız ilk önce wifi'den indirir ve sonra yolda okursunuz. Fakat bunu tavsiye etmiyoruz. Çünkü yolda 3G'ye bağlandığınız için program WİFİ görmeyecek ve indirmeyecektir. Ta ki bir dahaki Wifi bağlantısı yapana kadar. Bu yüzden önerimiz senkrenizasyon ayarlarına dokunmamanızdır.

5. Sınırsız paylaşım, Favori ekleyebilme, Yazıları büyültebilme, Okunmuşları gizleme ve 20 dil
Herhangi bir haberi 30 tane sosyal ağa paylaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken paylaşım butonuna tıklayıp paylaşmaktır. Beğendiğiniz haberi favori ekleyebilir, favori menüsünden takip edebilirsiniz. Yazıların font büyüklüğünü büyültebilir daha rahat okuyabilirsiniz. Ayrıca okunmuş haberleri gizleyebilirsiniz. Bu sayede haberleriniz bir daha önünüze çıkmayacaktır. Telefonunuz ingilizce ise program da ingilizce olur. Fakat içeriklerimiz gene türkçe olacaktır.

6. Tam içerik, kesik kesik değil, yarım değil. Aynı sitede ki gibi
İçeriklerimiz tam içeriktir. Yarım değildir. Sitede ki gibidir. Yaptığımız güncelleme de bunu çözdük. Videoları, Linkleri, Resimleri aynı sitedeki gibi görürsünüz. Hatta daha temiz bir şekilde. Arındırılmış sade ve soft bir arayüz ile.

7. 15 Dakikada Bir Bildirim Gelir! Haber eklendiğinde Haberleri Toplar; Size Sayı Vererek Bildirir!


EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail