Translate

İzleyiciler

22 Kasım 2013 Cuma

Türkiye'nin ilk akıllı ev telefonu!


Türk Telekom yeni akıllı ev telefonu E4'ü tanıttı.


Türk Telekom,ev,sabit,telefon,akıllı,E4,androidTürk Telekom da akıllı telefon işine giriyor. Bu sabah saatlerinde yeni akıllı ev telefonu E4'ü duyuran Türk Telekom ev telefonlarında da radikal değişikliğe gitmiş oldu. Android işletim sistemiyle çalışan E4'le ilgili konuşan Türk Telekom CEO'su Tahsin Yılmaz, 1 yıldır bu proje üzerinde çalıştıklarını kaydetti.
4 inç'lik ekranıyla dikkat çeken E4 1.3 GHz çift çekirdekli ARM işlemciden güç alıyor. WiFi, Bluetooth teknolojilerinin yanı sıra microUSB bellek yuvasına da sahip olan E4'ün toplam hafızası 32 GB'a kadar yükseltilebiliyor.
AkTTar uygulaması sayesinde ev telefonundaki rehber numaraları otomatik olarak E4'e aktarılabiirken, TTNET'in online TV servisi Tivibu Cep uygulaması da telefonla beraber geliyor.

Cihaz Ev Avantaj Dört Dörtlük paketi kapsamında Türk Telekom kullanıcılarına 24 ay vadede ayda 2 TL'ye sunulacak.
Cihazda SIM kart bulunmazken, telefonun şarj edilebilmesi için dekte bağlanması gerekiyor.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail