Translate

İzleyiciler

6 Şubat 2012 Pazartesi

Kar ve su altında tatile eşlik eden kamera

İster kar altında isterseniz su altında olun, - 10 derece veya yüksek sıcaklıklarda fotoğraf tutkusuna devam etmek için sağlam bir kamera size eşlik etmeli.

Tatil her mevsim farklı zorlu koşulları gündeme getiriyor. Kar yağarken veya denizin tuzlu sularında her koşulda çalışan bir cihaz çok farklılık yaratabilir. Kış mevsiminin başlaması ve okulların tatile girmesiyle birlikte Panasonic Lumix FT3, 12 metreye kadar suya, 2 metreye kadar düşmeye, - 10 dereceye kadar donmaya ve toza karşı dayanıklı.

Dahili GPS fonksiyonu, pusula, yükseklikölçer ve barometre gibi eklenen özelliklerle donatılmış FT3, maceracı ruha sahip fotoğraf severler için ideal. Gücünü 12.1 megapiksel yüksek hızda CCD sensöründen alan Panasonic Lumix FT3, 1920 x 1080 Full HD film kaydı için gerekli yüksek kapasiteli sinyal işlemini yüksek hızda sağlıyor.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail