Translate

İzleyiciler

24 Ağustos 2015 Pazartesi

Windows 10'a Android APK'yı eklemek kolay..

Windows 10 Mobile için hayal edilen APK dönüştürme aracı nihayet yayınlandı. İşte Türk geliştirici tarafından yapılan yazılım ile Android uygulamalarını Windows 10'a yükleme.


Windows 10'a Android APK Nasıl Yüklenir?
Microsoft'un büyük geri dönüşü olarak da kabul edebileceğimiz Windows 10, masaüstü için yayınlanmasının ardından, çok yakında mobil için deWindows 10 Mobile adı ile yayınlanacak.
Uzun süredir  Windows 10 Mobile için konuşulan Android uygulamaları Windows 10 Mobile'a yüklenecek sözleri ise bugün tam anlamı ile gerçeğe
dönüştü.
Ceyhun Keklik adındaki bir Türk geliştirici tarafından Android APK dönüştürme yazılımı sayesinde, artık Android uygulamalarını Windows 10 Mobile yüklü telefonlarda çalıştırabilirsiniz. Peki, Android uygulamaları Windows 10 Mobile'a nasıl yükleniyor?

Android APK uygulamaları Windows 10 Mobile'a nasıl yüklenir?

Windows 10 Mobile cihazınıza Android APK yüklemek için, ilk olarak aşağıda paylaştığımız bağlantıdan, "APK Installer for Windows 10 Mobile" yazılımını indirmeniz gerekiyor.

:: APK Installer for Windows 10 Mobile yazılımını indir.

:: Örnek APK indirmek için buraya tıklayın.

Yazılımı indirdikten sonra, rakamlara göre sırası ile bilgisayarınıza yükleyin ve bir Android uygulamasını APK formatında edinin. Sonrasında aşağıdaki videoya bakarak yüklemeyi gerçekleştirebilirsiniz. Paylaştığımız video, indirdiğiniz dosya içerisinde de yer alıyor.
Yazılımı bir kere kulllanmayı kavradıktan sonra sonra, istediğiniz kadar uygulamayı Windows 10 Mobile ile çalıştırabilirsiniz. Yükleme mantığı aynı. Gösterilen yörüngeyi dikkatli takip ederseniz hata olmayacaktır.
http://shiftdelete.net/
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail