Translate

İzleyiciler

14 Ağustos 2015 Cuma

LED - Filament Ampul Nedir?


Şu anda A++ enerji sınıfında yer alan tel led ampul olma özelliğini taşıyan LED filament ampuller Türkiye'ye geliyor. Peki LED filament ampul nedir? İşte detaylar.

14.08.2015 / 10:52LED - Filament Ampul Nedir?
Normal hayatımızda ampullere olan gereksinimiz ve ampullerin önemi yadsınamaz bir seviyede. Genel itibariyle ampul satın alırken yaydığı ışık ve harcadığı güç bakılan ilk kriterler olarak öne çıkar.
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte ampullerde özellikle enerji tüketimi konusunda büyük yol kat etti. Enerji tasarruflu ve uzun ömürlü ampuller yaygın bir şekilde
kullanılmaya başlarken, eski tip sarı ışık yayan ampuller ise daha az tercih edilmeye başlandı.
Enerji tasarrufu konusunda dünyanın en iyisi ise LED filament olarak adlandırıla ampuller. Peki LED filament ampul nedir? İşte detayları.
15-08/14/1.jpg

LED - Filament Ampul Nedir?

Eşsiz yeni nesil LED teknolojisi sayesinde mikro ledlerin çizgisel filament şekline getirilmesinden oluşan paket,  eşsiz parlaklık sağlar ve  ultraverimli elektrik tüketimi ile 4watt’lık led-filament ampul,  45w’lık akkor ampullerin değerinde güç sağlayabilirler.
Neredeyse hiçbir LED ampulün ulaşamadığı A++ enerji sınıfında yer almaktadırlar. LED filament ampullerin en güzel özelliği ise akkor ampuller gibi her tür boyutta ve şekilde üretilebilmeleridir. LED filamentler süper ılık2200k renk sıcaklığında dahi üretilebilirler veya paslı camları ile Edison dönemindeki klasik ampullerin görünümünü elde edebilirsiniz.
15-08/14/2.jpg
Bu tarz ampuller restoran ve üst sınıf perakende satış mağazaları için hatta evde LED ampullerin yakışmadıkları yerlerde kullanılabilirler.Geleneksel ampullerin aksine, dokunabileceğiniz kadar serin çalışırlar ve LED ampullere kıyasla devre ya da soğutucuları yoktur.

LED - Filament Ampuller Türkiye'ye Geliyor

Ülkemizde geniş bir ürün yelpazesi bulunan Hometech firması, LED - filament ampulleri Türkiye'de satışa sunmak için kolları sıvadı. LED - filament ampullerin ülkemizde ne zaman ve kaç liradan satışa sunulacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail