Translate

İzleyiciler

31 Ağustos 2015 Pazartesi

Blogger'da Otomatik Zamanlama Nasıl Yapılır

Google tarafından geliştirilen bedava blog hizmetlerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkan Blogger oldukça etkileyici özellikleri beraberinde getiriyor.


Blogger'da Otomatik Zamanlama Nasıl Yapılır
Bugünkü yazımız da ise Blogger üzerinde nasıl yazı zamanlamayacağınız hakkında sizlere bilgi
vereceğiz. Bunun için ilk olaara yazı yazma kısmını açmanız ve yazınızı güzel bir şekilde yazın.

  • Blogger da yazınızı yazdıktan sonra sağ panel içerisinde yer alan program yap seçeneği üzerinde her şey önünüze çıkıyor.
  • Program yap sekmesi içerisinden tıklamış olduğunuz zaman karşınıza bir takvim çıkıyor. Bu takvimden de istediğiniz tarihi seçebiliyorsunuz. Ne zaman yayınlamak istediğiniz de tek yapmanız gerekenler uygun bir tarih seçmeniz ve saatini ayarlayın.
  • Bu durumda dikkat etmeniz gereken tek bir şey var saat dilimi olarak Eastern European, Bu saat dilimi içerisinde seçmiş olduğunuz ülkeye göre yayın yapılacak.
  • İstemiş olduğunuz saati belirledikten sonra “Tamam” diyin ve “Yayınla” diyin.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail