Translate

İzleyiciler

5 Temmuz 2015 Pazar

MP3 ve Müzik İndirme Uygulaması Olan Tubidy Ücretsiz İndir!


Mobil müzik indirme programı diyince aklınıza tubidy gibi bir çok site geliyor. Tubidy veya diğer uygulamalardan istediğiniz gibi müzikleri telefonunuza yükleyebilirsiniz.

MP3 ve Müzik İndirme Uygulaması Olan Tubidy Ücretsiz İndir! Tubidy müzik indirme uygulaması ile mobil cihazınızın hafıza kartını doldurana kadar müzik, mp3 ve şarkıyı akıllı telefonunuza yükleyebilirsiniz. Üstelik indirme tamamen ücretsizdir.

Öncelikle MP3 İndir Linkine tıklayarak Uygulamayı Yükleyin!

Uygulamayı yükledikten sonra gerisi gayet basit. bir şekilde zaten karşınıza gelecektir. Şarkı veya
şarkıcı adını yazarak müzikleri listeleyebilirsiniz. Daha sonra istediğiniz şarkıyı mobil cihazınıza rahatlıkla yükleyebilirsiniz.

Bu uygulama ile en acemi kullanıcılar bile rahatlıkla mp3 müziklerini telefonlarına yükleyebilirler. Tubidy haricinde dilerseniz masaüstü bilgisayarınız için olan Ares programını da indirebilirsiniz. Ama untumayın Ares sadece bilgisayarlar içindir.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail