Translate

İzleyiciler

14 Temmuz 2015 Salı

Android için Antivirüs Uygulaması CM Security


  Android için Antivirüs Uygulamaları
Android, açık kaynaklı olmasından dolayı tehditlere karşı açık bir işletim sistemi olarak lanse ediliyor. Aslında durum göründüğü gibi değil. Android’in güvenlik açıkları Root işleminden dolayı sistem dosyalarına erişim izni verilmesinden ve Google Play Store’da yer almayan güvenlik denetimlerinden geçmemiş APK dosyalarının yüklenmesinden kaynaklanıyor.
Peki, Android kullanıcıları Root’lu telefon veya tablet kullanıp, modifiyeli APK dosyalarını yüklemeyi tercih ediyorsa güvenliklerini nasıl sağlayacak? Bunun cevabı çok basit. Antivirüs yazılımları ile!

CM Security

CM Security uygulaması malware’lara karşı güvenli ve hızlı bir koruma sağlıyor. Uygulamaların içerisinde ve sistemde bulunan kötücül yazılımları hızlı bir şekilde tarayan ve yok eden CM Security uygulaması tamamen ücretsiz.
Android için CM Security uygulamasını indirmek için tıklayın.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail