Translate

İzleyiciler

10 Eylül 2014 Çarşamba

WhatsApp indir


iOS işletim sistemine sahip olan iPhone, iPad kullanıcıları WhatsApp uygulamasını sayfa sonunda vereceğimiz adreslerden cihazlarına indirme işlemini güvenli bir şekilde yapabilirler.

WhatsApp, sesli ve metin mesajı göndermenize, aynı zamanda resim video gibi bir çok dosyayı karşınızdaki kişiye göndermenize olanak sağlayan neredeyse ücretsiz diyebileceğimiz bir uygulamadır.

İlk yüklemede 6 ay boyunca ücret almayan uygulama yapımcıları, bu 6 aylık süreden sonra yılda bir
kez olmak üzere cüzi bir miktarda ücret ödeyerek WhatsApp'ı kullanmaya devam edebilirsiniz.

WhatsApp, daha önceki haberlerimizde Facebook'un WhatsApp'ı aldığını duyuduktan sonra, köklü değişiklikler ve yenilikler yaparak kullanıcıların beğenisini bir hayli kazanmış olup, kullanıcı sayılarını arttırmışlardı.

Şuan için en iyi mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, internet bağlantısı gerektiyor, gönderilen mesajlar internet bağlantısı üzerinden gönderildiğinden dolayı da ekstra bir ücret ödemenize gerek kalmıyor.

iOS işletim sistemine sahip uygulamalarınız için WhatsApp'ı indirmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.
iOS (iPhone,iPad) İçin WhatsApp indir

Andorid İşletim sistemlerine sahip cihazlarınız için WhatsApp Android Başlıklı yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World ------WhatsApp indir--------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail