Translate

İzleyiciler

10 Eylül 2014 Çarşamba

Facebook'un mavi dinazoruyla tanışmaya hazır mısınız?


  • Facebook'un Gizlilik Güncellemesi Mavi Dinazor!

 Henüz tanışmadıysanız hakkında biraz bilgi sahibi olduktan sonra tanışın!
Gizlilik ayarlarını bir türlü tutturamayan Facebook mavi dinazoru ile tüm bunların üstesinden gelmeyi amaçlıyor. Gizlilik ayarları konusunda çok fazla gol yiyen Facebook nihayet tüm karmaşayı hızlı ve sade bir araç ile çözmeyi ümid ediyor.


Facebook hesabınıza girdikten sonra sağ üstte bulunan gizlilik ayarı şuan asma kilit şeklinde olarak
görünen kısıma tıklayın. Karşınıza çıkan Gizlilik Ayarları Kontrolü adındaki seçenek ile yakında fenomen olması beklenen mavi dinazor çıkacak.


Görselde gördüğünüz gibi sadece 3 adımda gizlilik ayarları yapabilirsiniz. Gizlilik Ayarları Kontrolü sayesinde tam ekranda paylaşmış olduğunuz gönderilen kimlerin göreceğine karar verebildiğiniz gibi kullandığınız uygulamalarında hesabınızla ilişkili olan kısımlarını ve profil bilgilerinizin ne ölçüde görüldüğüne bakarak istemediğiniz kısımları sil baştan değiştirmeniz mümkündür.
Peki Facebook'un mavi dinazorunu beğendiniz mi?

Kaynak: Veteknoloji.com

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail