Translate

İzleyiciler

10 Eylül 2014 Çarşamba

WhatsApp indir - Cep Telefonu İçin Mesajlaşma Uygulaması



 
WhatsApp akıllı telefonlarda çalışan oldukça hızlı ve ücretsiz bir şekilde arkadaşlarınız ile mesajlaşıp, sohbet için kullanacağınız bir uygulamadır. Arkadaşınızın telefon modeli veya işletim sistemi farklı olsa bile WhatsApp Messenger sayesinde oldukça kolay bir şekilde mesajlaşabilir, video, ses, mp3 ve dosya paylaşımı yapabilirsiniz.
Sağlam bir alt yapıya sahip olan WhatsApp uygulaması geçtiğimiz günlerde Facebook tarafından satın alınmış ve üzerinde önemli değişikliker yapılarak çok daha güçlü hale gelmiş mükkemmel bir uygulamadır. Çapraz platform sistemiyle hazırlanan sistem üzerinde çalışan WhatsApp karşınızdaki kişinin telefon modeli farketmeksizin sizi online olarak görüştürmeye imkan sağlamakta. Tüm akıllı
telefon ve tabletler üzerinde sorunsuz olarak çalışan bu harika uygulama sayesinde sms ücreti ödemek yerine internet bağlantınız sayesinde hızlı bir şekilde mesajlaşıp, dosya gönderimi yapabilirsiniz.
Yazarak mesajlaşmanın yanında sunmuş olduğu ses kaydı gönderimi, video ve fotoğraf gönderimi sayesinde arkadaşlarınız ile anlık olarak ne yaptığınıza dair mesajlar atabilirsiniz.

Facebook'un çok 16 Milyar Dolara satın almış olduğu bu uygulama geçtiğimiz günlede güncellendi. Peki bu güncelleme ile hani özellikler WhatsApp Messenger'a eklendi? Gelin birlikte güncellenen WhatsApp'ın yeni özelliklerini keşfedelim.
Sürüm: 2.11.186
1- Daha önceden Son Görülme ve Profil Fotoğraflarınızı gizleme özelliği yoktu. Fakat WhatsApp bu güncelleme ile En Son Görülme saatinizi istemediğiniz kişilere veya tüm kişi listenize kapatma özgürlüğünü ekledi.
2- Daha hızlı fotoğraf ve video paylaşımı için hızlı kamera kısayolu eklendi.
3- WhatsApp ilk bir yıl ücret almamakta ve daha sonrasında yıllık olarak 1 dolar kadar ücret almakta ve artık ödeme işlemlerinizi WhatsApp üzerinden yapabilirsiniz!
4- Okunmayan mesajlarınız için akıllı telefonların ana ekranlarında Wigdet kullanımı için izin eklendi.
5- Özellikle Samsung ve Sony marka telefonlarda baş gösteren sorunlar ile ilgili düzenlemeler gerçekleştirildi.
Sizde arkadaşlarınız ile bu özelliklere sahip olarak ücretsiz bir şekilde mesajlaşmak ve eğlenceli geçen anılarınızı anlık olarak paylaşmak istiyorsunuz. Buraya Tıklayarak WhatsApp Messenger'i akıllı telefonunuza kurabilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World --------
  • WhatsApp indir - Cep Telefonu İçin Mesajlaşma Uygulaması

------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail