Translate

İzleyiciler

29 Mayıs 2014 Perşembe

Twitter Sessize Alma Özelliği Nasıl Kullanılır?


Twitter son zamanlarda yaptığı değişiklikler ile kullanıcıların büyük beğenisini toplamakta. Fotoğraflara etiket ekleme, Çoklu fotoğraf ekleme gibi büyük değişiklikleri yapan Twitter, şimdide Sessize Al özelliğini devreye koydu.
Twitter kullanıcıları tarafından beğenen bu özellikte yapabileceğiniz işlem sonrasında takip etmek istemediğiniz bir kullanıcının tweetlerinden haberdar olabiliyorsunuz. Yapacağınız bir kaç tıklama
işleminden sonra kullanıcı takip etmeyi bıraksanız bile kullanıcının tweet atmasıyla size gelen bildirim sayesinde kullanıcının tweetlerini görmeniz mümkün.
Twitter üzerinden sizin takip etmeyi bıraktığınız ve tweetlerinden de haberdar olmayı istemeniz durumunda öncelikle bu kişinin twitter profil sayfasına gidiniz.
Profil sayfasında “Ayarlar” simgesini tıklayın ve açılan seçeneklerde “@xxx adlı kullanıcıyı sessize al” seçeneğini seçmeniz halinde artık kullanıcının hiç bir tweetini görmeyeceksiniz. Daha sonra kullanıcıyı tekrar sesli konuma getirmeniz içinse aynı işlemi yapmanız gerekmektedir.

Twitter tarafından duyurulan bu özellik bir çok kullanıcı tarafından kullanılmaya başlandı bile. Her tweet’ini görmek istemediğiniz fakat takip etmeyide bırakmak istemediğiniz kişilerin tweetlerini bu şekilde görmezden gelerek vakit kaybınıda ortadan kaldırabilirsiniz. Zira yüzlerce kişiyi takip ederken gereksiz görüp takip etmeyi de bırakamadığınız kişilerin tweetlerini yok sayarak farklı kişilerin tweetlerini de kaçırmamış olursunuz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail