Translate

İzleyiciler

18 Temmuz 2012 Çarşamba

SiteAdvisor yazılımı nedir? SiteAdvisor yazılımı Nasıl Çalışır?

 

SiteAdvisor yazılımı, riskli bir siteyi tıklatmadan önce size Web siteleri hakkında güvenlik tavsiyeleri veren ödüllü ve ücretsiz bir tarayıcı eklentisidir.

 Nasıl Çalışır?


SiteAdvisor yazılımını yüklediğinizde, tarayıcınız önceki halinden biraz farklı görünür. Arama sonuçlarınıza küçük site derecelendirme simgelerinin yanı sıra bir tarayıcı düğmesi ve isteğe bağlı arama kutusu ekleriz. Bunlar bir araya gelerek sizi olası riskli siteler hakkında uyarır ve daha güvenli seçenekler bulmanıza yardımcı olur.
Bu site derecelendirmeleri, her türlü tehdidi aramak için (ayrıntıları aşağıdadır) McAfee'nin bir bilgisayar ordusu kullanarak gerçekleştirdiği testleri temel alır. Bunun sonucunda Web güvenliği kılavuzu ortaya çıkar.
SiteAdvisor teknolojisi ücretsizdir, yüklemesi kolaydır ve kullanımı daha da kolaydır. Ayrıca kişisel olarak tanımlayıcı bilgiler toplamaz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail