Translate

İzleyiciler

18 Temmuz 2012 Çarşamba

McAfee SiteAdvisor yazılımı nedir?

 SiteAdvisor yazılımı, riskli bir siteyi tıklatmadan önce size Web siteleri hakkında tavsiyeler veren ödüllü ve ücretsiz bir tarayıcı eklentisidir.

SiteAdvisor yazılımı yüklendiğinde, tarayıcılar önceki halinden biraz farklı görünür. Arama sonuçlarına, küçük site derecelendirme simgelerinin yanı sıra bir tarayıcı düğmesi ve isteğe bağlı arama kutusu eklenir. Bunlar bir araya gelerek kullanıcıları olası riskli siteler hakkında uyarır ve daha güvenli seçenekler bulmalarına yardımcı olur.
Bu site derecelendirmeleri, McAfee'nin her türlü tehdidi arayan bir bilgisayar ordusu kullanarak gerçekleştirdiği testleri temel alır. Bunun sonucunda Web güvenliği kılavuzu ortaya çıkar.
SiteAdvisor teknolojisi ücretsizdir, yüklemesi kolaydır ve kullanımı daha da kolaydır. Ayrıca kişisel olarak tanımlayıcı herhangi bir bilgi toplamaz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail