Translate

İzleyiciler

16 Mayıs 2012 Çarşamba

KeepinWindows 8'in Yayın Önizleme sürümü göründü!

 
Windows 8'in yakında çıkacak olan "Yayın Önizleme" sürümü, bu kez resimlerde değil, videoda göründü!


Microsoft, Windows 8'in yakında çıkması beklenen "Yayın Önizleme" sürümünde bulunacak aile
koruması özelliklerinden bahsetti. Konuyla ilgili bir blog yazısı yayınlayan Microsoft'un yayınladığı bir video, web'de güvenli gezinme özelliklerini daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
Videonun ilgi çeken yanı, gösterilen Windows 8'in Tüketici Önizleme yapısı veya Ön-Tüketici Önizleme yapısı olması. Microsoft, işletim sisteminin yapı numarasından bahsetmese de, Posta uygulamasının simgesi gibi birkaç yerde küçük değişiklikler göze çarpıyor.
Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak izleyebileceğiniz videoda aile etkinliğini izlemeye yönelik yüksek güvenlik özelliklerinden bahsediliyor. Bu özellikler, ebeveynlerin çocuklarının internette sadece ne yaptıklarını değil, ne kadar süre geçirdiklerini de bilmelerine izin veriyor.
İşte Windows 8'in Ön-Yayım Önizleme Sürümü ve yeni aile güvenliği özelliği! Aşağıdaki videomuzda izleyin.





Video:

Keeping your family safe with Windows 8





In the past, many of the industry software solutions for family safety (including Microsoft's) focused on web filtering and other software-based restrictions. This resulted in a more complex setup experience and a constant stream of parental approval requests that could be difficult to manage. The end result was that many parents abandoned family safety products and returned to in-person supervision only—a tactic that has become less effective as computers have gotten more mobile.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail