Translate

İzleyiciler

31 Mayıs 2012 Perşembe

İnternet Explorer 9 Türkçe İndir

 İnternet Explorer 9 indirilmeye hazır. Çok daha işlevsel ve gelişmiş bir internet deneyimi vaat eden tarayıcının bilgisayarınız ile uyumlu son sürümünü hemen indirin!


Microsoft'un en köklü markalarından biri olan Internet Explorer, dokuzuncu ve son sürümüyle meraklılarının karşısına çıktı. Çok daha iddialı ve güçlü bir yapıya kavuştuğu görülen yeni Internet Explorer 9, internet alışkanlıklarını kökten değiştirebilecek kapasitede yenilikler ile birlikte geliyor.





Grafik Hızlandırma Desteği

Web sayfalarını birer uygulama gibi algılayan ve bu sayede yönetilebilirliği kolaylaştıran tarayıcı,
gelişmiş sekme desteği sayesinde, hem mobil cihazlarda hem de bilgisayarlarda hızlı ve kolay internet erişimine ortam hazırlıyor.

HTML 5 standardına tam destek veren Internet Explorer 9, GPU destekli ve DirectX teknolojisi entegreli yapısı sayesinde, web sayfalarına ve sayfalardaki zengin görsel içeriklere grafik hızlandırma yeteneği kazandırıyor.

XP versiyonu bulunmayan Internet Explorer 9'u aşağıdaki linklerden kendi sisteminize uygun olanını indirebilirsiniz.




Windows 7 32 Bit Türkçe (x86)

Windows 7 64 Bit Türkçe (x64)

Windows Vista 32 Bit Türkçe (x86)

Windows Vista 64 Bit Türkçe (x64)



Not: filefactory.com dan nasıl dosya indirilir


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail