Translate

İzleyiciler

30 Mayıs 2012 Çarşamba

İSTANBUL'UN FETHİ GÖRMEZDEN GELİNDİ

Google İstanbul'u neden fethetmedi?

Dünyanın en büyük olaylarından biri olan, yeni bir çağ açan İstanbul’un Fethi Google tarafından pas geçildi.

 

 

 İSTANBUL'UN FETHİ GÖRMEZDEN GELİNDİ

Dünyanın en büyük olaylarından biri olan, yeni bir çağ açan İstanbul'un Fethi Google tarafından pas geçildi. Google basit bir atari oyununu bile sayfasına taşırken, Orta Çağ'ı kapatıp Yeni Çağ'ı açan bir olayı görmezden geldi.

BATI'NIN KARA GÜN, DOĞU'NUN MiLAT OLARAK GÖRDÜĞÜ GÜN

Batı'nın kara gün olarak gördüğü İstanbul'un Fethi Doğu içinse bir milat olarak tarihe geçmiştir.

HER GÜNE DOODLE

9 Haziran 2011 da elektro gitarın babası olarak kabul edilen Les Paul'un 96. yıl dönümü için oluşturulmuş interaktif gitar doodle, sanal alemde çok fazla ilgi görmüştü. Kayıt yapma özelliğine sahip doodle, genç yetenekler çıkarmıştı.

Son olarak Google, Elektronik müziğin kurucusu kabul Robert Moong'un kendi geliştiridiği Moog Synthesizer interaktif doodle haline getirmeyi başarmıştı.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail