Translate

İzleyiciler

15 Nisan 2012 Pazar

Shazam 5.0 Yeni Sürümü Yayında!

 

Bazen bir şarkıyı 10 kere dinlesekte ,belli bir zaman geçtikten sonra bir yerde o şarkıyı duyduğumuzda,  melodileri ve sözleri  tanıdık gelir ama bir türlü ismini çıkartamayız. Ben ve benim gibi insanlar hatırlayamadıkça delirme sınırlarına kadar gelebilir.
Neyseki yeni teknoloji sayesinde özellikle Shazam app’i sayesinde bu adını bir türlü
hatırlayamadığımız melodilerin isimleri konusunda bizlere yardımcı olmaktadır.
Shazam’ın eski sürümünde şarkıyı tanımlaması yarım dakikayı buluyordu neyseki yeni sürümüyle bu süre 1 saniyelere kadar inmektedir. Shazam 5.0 sürümünde kullanıcı arayüzüde değişmiştir ve sosyal medya üzerinde paylaşım yapmak kolaylaşmış ve bunun yanı sıra LyricPlay ile çalan şarkının sözlerinide görüntüleyebilmektedir.
Bu uygulama belki önceden sadece dinlemekte olduğunuz şarkının ismini anımsatmakta yardımcı oluyordu fakat yeni sürümü ile birlikte müzik videolarına, tur bilgilerine ulaşabilirsiniz. İsterseniz eleştireler bırakabilirsiniz. Ayrıca sadece size tüyoları veren bir uygulama olmaktan çıkmış bir nevi müzik çalara dönüşmüştür.
Bu uygulamayı iPhone ya da Android’e indirip , dinlediğiniz melodinin ismini hatırlayamamakla beyninizin kemirilmesine engel olabilirsiniz. Aşağıdaki linklerden uygulama hakkında detaylı bilgi alabilir veya indirebilirsiniz.
Android için; http://www.shazam.com/music/web/android.html
iPhone için; http://www.shazam.com/music/web/iphone.html

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail