Translate

İzleyiciler

1 Eylül 2011 Perşembe

Hızlı yedekleme ve felaketten kurtarma çözümleri!

Acronis vmProtect 6, VMware sanal sunucularının koruma maliyetlerini azaltıyor.

Fiziksel, sanal ve cloud ortamlarda kullanımı kolay yedekleme ve kurtarma çözümlerinin lider sağlayıcısı Acronis, VMware kullanıcıları için olan kullanımı kolay ve hızlı yedekleme ve kurtarma çözümlerini duyurdu.
Acronis® vmProtectTM 6 ürününü, ESX ve ESXi sanal makine denetleyicileri kullanarak, VMware® vSphereTM sunucuları (v4.0, 4.1 veya sonraki) için özel olarak tasarlandı. Bu yeni ürün, şirketlere VMware sanal ortamlarına aracısız yedekleme ve hızlı kurtarımı için basit dağıtım ve kolay yönetilebilir felaketten kurtarma çözümleri sağlar.
İşlem başına fiyatı 399 € olan Acronis vmProtect 6, sınırsız P2V (fiziksel’den sanal’a doğru) göçlerle, VMware sanallaştırılmış sunucu ortamına geçiş yapan ve giderek artan sayıda şirketler için uygun fiyatlı yedekleme, göç ve felaketten kurtarma çözümlerinin yerine geçer.
Acronis vmProtect 6, yaklaşık beş dakikalık olan kurulum başlatma yedekleme süresi1 ile tam bir geri yükleme yapmak zorunda kalmadan, bir yedek görüntü sayesinde sanal makineyi doğrudan kurtarabilir ve reel kurtarma süresi de bir dakikadan daha az alabilir.
Acronis vmProtect 6, sanal bir cihaz olarak monte edilebilir özelliğiyle herhangi bir ek donanım satın alma ihtiyacını ortadan kaldırır ve bellek tüketimi ve yönetim giderlerini en aza indirir. Bu sayede yedekleme işleminin kendisi de hızlı ve kolay bir görev haline gelir. Bir web tabanlı arayüz, yönetim ve raporlama görevlerini bir smartphone üzerinde bile basitleştirerek, uzaktan yönetim sağlar.
Acronis vmProtect 6, görüntü ve dosya düzeyinde kurtarma seçenekleri sunarak kullanıcılara gerekli olan verileri tam olarak geri yüklemenize olanak sağlar. Uygulamanın tanecikli doğası, bireysel birimlerin seçilerek yedekleme ve hatta daha hızlı bir şekilde yedeklemelerin yapılabilmesini mümkün kılar. Bu sayede kullanıcılar, kullanılmayan blok yedeklenmesini önlemek için dosya sistemini analiz edebilirler ve geçici veya sayfa dosyaları gibi bireysel dosya ve klasörleri de hariç tutabilirler.
Veri tekilleştirme ve sıkıştırma yetenekleri Acronis vmProtect 6’ya ücretsiz olarak dahildir ve bu yetenekler, yedekleme ve kurtarma için alınan sürenin ve aynı zamanda depolama maliyetlerinin daha da azaltmasını sağlar. Buna ek olarak, daha fazla güvenlik için, yedeklemeler, endüstri standardı 256-bit AES algoritmalarını kullanarak şifreli olabilir.
Arun Taneja, Taneja Grubu kurucu analisti "sanal altyapının korunması, ilk bakışta göründüğü kadar kolay değildir." yorumunda bulundu. "Sanal altyapı ölçeğinde, her saniye yedekleme için önemlidir ve sanal bir cihaz tarafından tüketilen her CPU döngüsü, işlem kesintisine bir şans daha anlamına geliyor."
Acronis’in Fransa ve Akdeniz ülkeleri müdürü, Isabelle Delcuvellerie , "VMware sunucuları korumak ne karmaşık ne de pahalı olmalıdır. VMware gereksinimlerini doğrudan karşılayan bir çözüm kullanarak, işletmelerin sanallaştırma benimsenmesi hızlandırılabilir. BT yöneticileri, tekrardan sanal veri durumu, kullanılabilirliği veya kurtarma süresi üzerine soru sormaya hiç ihtiyaçları olmayacaktır. " açıklamasında bulundu.
Provider Advantage NW, Inc’in Bilgi İşlem Müdürü, Kurtis Berger, ürünün beta deneyimcisi olarak şunları söylemiştir : "VMware vSphere makinelerinizi korumak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bu ürünün sadeliği benim hoşuma gidiyor ve küçük organizasyonlar için mükemmel bir seçim olduğunu düşünüyorum. Bu, sanal makinelerinizini yedeklemek için en kolay yoldur. VMware kullanıcıları için yedekleme ve kurtarma için yüksek performanslı bir çözümdür."
Hızlı:
• Ajansız Yedekleme: Bellek tüketimi ve yönetim giderlerini en aza indirin
• VM yedekleme dosyalarını hariç tutun: Sadece ihtiyaç olanı yedekleyin
• Veri Tekilleştirme: Sıfıra yakın performans düşüşü için optimize edilmiştir
• Sıkıştırma: Yedekleme dosyalarını depolamaya kopyalamadan önce daha küçük bir boyuta azaltın
• Resim ve Dosya Düzey Kurtarma: Sadece hızlı kurtarma için gerekli verileri seçin
Esnek:
• Sanal cihaz veya Windows: Ek bir sunucu ya da mevcut donanımı kullanın
• Sezgisel web tarayıcı arayüzü: Hızlı bir şekilde bir smartphone üzerinden bile, görevleri yönetin
• Sınırsız P2V göç: Sanal bir ortama yolculuğu hızlandırın
Güvenli:
• Yedekleme doğrulaması: Yedekleme bütünlüğünü VM hedef belleğindeki bilgileri geri çağırmadan onaylayın.
• Şifreleme: Endüstri standardı 256-bit AES algoritması
• Acronis cloud aboneliği ile Entegrasyon: Yedeklemeler güvenli bir şekilde dışarda saklanabilir
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail