Translate

İzleyiciler

30 Eylül 2011 Cuma

Facebook Hesabım Çalındı

Facebook Hesap Güvenliğinin Kötüye Kullanımı

Kötüye kullanımı nasıl şikayet ederim?

Facebook’ta koşullarını ihlal ettiğini düşündüğünüz bir içerik görürseniz, bunu Facebook’a şikayet edebilirsiniz. Bir şikayette bulunmak için, şikayet etmek istediğiniz içeriğe en yakın “Şikayet Et” bağlantısını bulun:

  • Profil şikayet etme: Profile gidin. Sol sütunun alt kısmına, arkadaş listesinin altına inin. “Bu Kişiyi Şikayet Et/Engelle” bağlantısına tıklayın.
  • Fotoğraf şikayet etme: Şikayet etmek istediğiniz fotoğrafa tıklayın. Ardından, sol alt köşede bulunan “Bu Fotoğrafı Şikayet Et” bağlantısına tıklayın.
  • Mesaj şikayet etme: Mesajı açın ve “Şikayet Et” bağlantısına tıklayın.
  • Grup şikayet etme: Gruba gidin. Grup Duvarının en alt kısmına inin ve “Grup’u Şikayet Et” bağlantısına tıklayın.
  • Etkinlik şikayet etme: Etkinliğe gidin. Etkinliğin en alt kısmına inin ve “Etkinliği Şikayet Et” bağlantısına tıklayın.
  • Sayfa şikayet etme: Sayfaya gidin. Sol sütunun alt kısmına, Beğeniler listesinin altına inin. “Sayfa’yı Şikayet Et” bağlantısına tıklayın.
  • Gönderi şikayet etme: Gönderiyi paylaşan kişinin Duvarına gidin. Gönderinin sağ üst köşesindeki “x” işaretine tıklayın ve “Kötüye Kullanımı Şikayet Et”i seçin.
Facebook’taki üyelerin çeşitliliği nedeniyle, size ters gelen veya sizi rahatsız eden bir şey, siteden kaldırılmasını veya engellenmesini gerektiren kriterleri karşılamıyor olabilir. Bundan dolayı, gördüğünüz içerikler üzerinde kişisel kontroller de sunulmaktadır. Bu kontroller sayesinde sizi rahatsız eden insanları, Sayfaları veya uygulamaları engelleyebilir, gizleyebilir veya arkadaşlıktan çıkarabilirsiniz. Koşullarımızı ihlal eden içerikler siteden kaldırılabilir ve (bazı durumlarda) yasal veya başka türlü bir işleme tabi tutulabilirler.
Facebook’ta nelere izin verildiği ve nelere izin verilmediği hakkında bilgi için, lütfen Topluluk Standartlarını okuyun.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- -------------------- internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail