Tubidy Mobi Mp3 indir Hemen Müzikler Çıkanlar Listenin Öne Çıkanları - Yeri Dolmayan Ajans Tubidy mp3 indir inceleyebilirsiniz iyi Artık küresel çapta birçok şarkı ve türlerini hızlı bir şekilde telefonunuzda istediğiniz an dinleyebilirsiniz.
Benzeri programlar ile daha hızlı şarkı indirmek ve dinlemek için 4G çalışmalarına hız verildi. Türkiye'deki mobil iletişim sektörü, bir yandan önümüzdeki ay yapılacak olan 4G ihalesine hazırlanırken diğer yandan 5G çalışmalarına hız verdi.
--> Müzik İndirme Programı indirmek için tıklayınız
Müzik indirmek için en çok tercih edilen uygulamalardan birisi olan Tubidy, kullanıcısına beklediğinden fazlasını en iyi şekilde sunmakta.
Buna ek olarak bu servisin ne olduğu da oldukça merak ediliyor. Şimdiye kadar ilk olarak BlackBerry markalı akıllı cep telefonlarında kullanılan ve daha sonrasında akıllı telefon endüstrisinin gelişmesiyle bu döneme kadar oldukça popüler bir şekilde gelen Tubidy, hâlihazırda en popüler olan akıllı cep telefonu işletim sistemleri Android ile iOS’da da sorunsuz bir şekilde çalışıyor.
YouTube içerisinde yer alan tüm müzikleri içerisine alabilen Tubidy, kullanıcısının istediği müziği rahatlıkla indirmesine olanak veriyor.
Bu sayede rakipleri arasından sıyrılarak daha popüler ve daha çok tercih edilerek hızla büyümeye devam ediyor. Sistemin alt yapısı sayesinde servise en yeni müzikler ve popüler şarkılar hemen yükleniyor.
Tubidy’de tüm sanatçılara ait hem eski hem de yeni tüm albümlere rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Bu sayede istediğiniz şarkıyı dinleyebiliyorsunuz.
Servis üzerinden aradığınız her tarzda müziği indirebiliyorsunuz. Özellikle Tubidy son zamanlarda yabancı dilde şarkılar, İlahi ve Slow müzik indirmek adına da kullanılıyor. Bu uygulamayı kullanabilmek için ilk olarak Tubidy sistemine kayıt olmak gerekiyor.
Bu konuda Türkiye'deki en tecrübeli isimlerden biri olan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) eski Başkanı Tayfun Acarer, 5G'nin patentlerinin bitmek üzere olduğunu ifade ederek mobil iletişim şirketlerini uyardı.
Geçtiğimiz ay görevinden ayrıldıktan sonra ilk kez basın mensuplarıyla bir araya gelen Acarer, 5G
teknolojisini standartlarını Avrupa'daki 'METIS' adındaki bir çalışma grubunun belirlediğini ifade ederek, Türkiye'nin de bu grup içinde yerini alması gerektiğini ifade etti. Acarer, "Üniversiteler, tedarikçiler, mobil iletişim operatörler ve otomobil üreticilerinin bile olduğu bu grup şu anda 5G'nin standartlarını belirlemeye çalışıyor.
Bu standartlar belirlenirken de tedarikçi şirketler de bir taraftan bu standartlara göre ürünlerini geliştiriyor. En önemlisi de söz konusu 5G standartlarıyla ilgili patentleri alıyorlar. Bu yüzden de 5G'de patentler bitmek üzere. 5G üretmeye kalktığınızda patent sahibi şirketler, "biz aldık" diyecek. Ayrıca üzerine bir de ceza ödeme durumu olacak. Bizim bu gruba girmemiz gerekiyor" dedi.
Daha önce Türkiye'nin benzer hatalar yaptığını belirten Acarer, "Biz o standartlara uyumlu mobil iletişim ürünleri üretmemiz gerekecek. Türkiye, birinci nesil büyük bir hata yaptı ve farklı frekans kullandı. Sonuç olarak bin dolara alınacak cihaz 3 bin dolara satın almak zorunda kaldı. 3G'de ve 2G'de Japonya'da benzer hatayı yaptı. 5G'de aynı hatayı yapmamak lazım. 2020'de 5G standartlarına karar verilecek" diye konuştu.
2018 yılında genişbant abone sayısının dünya nüfusu kadar olacağını hatırlatan Acarer, "Bu da genişbant ihtiyacını artırıyor. Türkiye'de bant genişliği toplamı 183 Mhz. Bu değer Almanya'da 715 Mhz, İngiltere ve İtalya'da 580 Mhz kullanılıyor. 26 ağustos tarihinde verilecek frekansla birlikte Türkiye'de toplam frekans kullanımı 574 Mhz seviyesine ulaşacak ve Avrupa ortalamasını geçecek. Bu çok önemli birşey. Aksi takdirde teknolojine kadar iyi olursa olsun Ferrari ile köy yolunda geziyor gibi oluruz" dedi.
Hız ve bant genişliğinin birbirine bağlı şeyler olduğunu kaydeden Acarer, şunları söyledi: "Ne kadar bant genişliği varsa hız o kadar artıyor. Bunun için de yeni standartlar ve teknolojiler gelişiyor. Taşıyıcı birleşmesi (Carrier aggregation) diye bir teknoloji var. Şu anda mobil iletişim bantları ayrı ayrı çalışıyor. Ancak yeni teknolojilerle tüm frekanslar birleştiriliyor ve çok daha fazla bant genişliği elde edilebiliyor. Bu sayede yeni cihazlar gelişecek, IP tabanlı hale gelecektir. Bant genişliği olmazsa hız da olmaz. Hedeflere ulaşmak için genişbanta ihtiyaç var."
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail