Translate

İzleyiciler

27 Şubat 2024 Salı

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Erişilir?

Bu wikiHow makalesi, başkasının WhatsApp hesabını bilgisayardan nasıl açıp görüntüleyeceğini öğretir. Bir kişinin konuşmalarına izinsiz erişmek bir gizlilik ihlalidir, bu nedenle bir kişinin WhatsApp hesabına erişmeye çalışmadan önce, bunu yapmak için bu kişiden izin aldığından emin ol.

Adımlar

Makaleyi İndir
  1. Step 1 Arkadaşının telefonundan WhatsApp’ı aç.
     Bu, simgesinde beyaz telefon olan yeşil bir uygulamadır.
    • Eğer arkadaşın henüz WhatsApp’ı kurmamışsa, devam etmeden önce kurulum yapmasını iste.
  2. Step 2 Ayarlar
     (iPhone) veya  düğmesine (Android) dokun. iPhone'un Ayarlar seçeneği ekranın sağ alt köşesinde, Android’te ise  düğmesi ekranın sağ üst köşesindedir.
    • Eğer WhatsApp bir sohbet penceresinde açılırsa, önce ekranın sol üstündeki "Geri" düğmesine dokun.
  3. Step 3 WhatsApp Web/Desktop
    ’a dokun. Bu seçenek sayfanın en üstüne (iPhone) veya açılır menünün üst kısmına yakındır (Android). Android’te, WhatsApp Web seçeneğine dokunacaksın.
  4. Step 4 Bilgisayarında WhatsApp Web...
    Bilgisayarında WhatsApp Web internet sitesini aç. Sayfanın ortasında siyah-beyaz bir kutu göreceksin; bu QR kodudur ve bunu telefonun kamerasını kullanarak tarayacaksın.
  5. Step 5 Arkadaşının telefon kamerasına QR kodunu okut.
     Telefonun ekranı sana, kamerası da bilgisayar ekranındaki QR konuda dönük olmalı.
    • Eğer WhatsApp ile daha önce bir QR kodu tarattıysan, önce kamerayı başlatmak için ekranın alt kısmındaki QR Kodunu Tara’ya dokunman gerekir.
  6. Step 6 Kodun taranmasını bekle.
     Eğer kamera QR kodunu hemen okumazsa, arkadaşının telefonunu ekrana biraz daha yaklaştırmayı dene. QR kodu tarandığında, Whats App Web uygulaması açılacaktır; bu program arkadaşının WhatsApp mesajlarını bilgisayarından görüntülemeni sağlar.
    • Web uygulamasından görüntülenen WhatsApp mesajları, arkadaşın yeni mesajları alıp gönderdikçe güncellenecektir.

İpuçları

  • Erişim sağladığın WhatsApp hesabının sahibi WhatsApp’ı açıp Ayarlar menüsünden WhatsApp Web’e dokunduktan sonra sayfanın ortasındaki Tüm cihazlardan çık bağlantısına dokunarak seni istediği zaman hesabından çıkarabilir.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Erişilir?------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail