Translate

İzleyiciler

2 Kasım 2016 Çarşamba

Google Chrome Artık Daha Hızlı!

Yüksek tüketim oranları ile sürekli eleştirilen Google Chrome, daha iyi ve daha hızlı bir şekilde artık kullanılabilecek. İşte konuyla ilgili detaylar.


Google Chrome Artık Daha Hızlı!
Google kullanıma sunulduğu ilk günden itibaren yüksek tüketim istatistikleri nedeniyle sürekli eleştirilirken bu konuda önemli bir geliştirme yapıldı. Yapılan resmi açıklamalarda yeni versiyon ile birlikte Google Chrome'un özellikle Windows işletim sistemlerinde çok daha iyi bir performans sunacağı belirtilirdi.
Hangi Sürümler Hızlı?

Google Chrome'un 64 bit sürümünün 53. versiyonu ya da 32 bit sürümünü 54. versiyonu daha iyi bir Google Chrome kullanmak için yeterli olacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda kullanıcıların Google Chrome uygulamasını güncellemesi gerektiği belirtilirken yapılacak yeni güncellemeler ile birlikte artık kişiler Google Chrome'un yüksek tüketimlerine maruz kalmayacak.
Tarayıcı üzerinde yapılan çeşitli iyileştirmeler sayesinde çok da etkin bir sisteme sahip olmak mümkün olurken bundan sonraki süreç içerisinde Google Chrome oldukça iddialı açıklamalar yaptı. Google Chrome için yapılan açıklamalarda geliştirmeler ile birlikte tarayıcının çok daha iyi bir hale geleceği belirtilirken mevcut sorunların kısa süre içerisinde giderilerek kullanıcıların yüksek performansı ve düşük tüketim yapan yeni bir sisteme sahip olacağı açıklandı. Bu açıdan şu an için Google Chrome adına ilk hamle yapılmış durumda. Kullanıcıların yapacakları güncellemelerden alacakları geri dönüşler büyük bir önem taşıyor.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail