Translate

İzleyiciler

22 Şubat 2015 Pazar

Windows 10 Yeni Yapılandırması Göründü!


Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10'un gelecek derlemesi göründü. 10014 kod numarasıyla anılan yapılandırmada dikkat çekici bir değişiklik göze çarpıyor.

  Windows 10 Yeni Yapılandırması Göründü! Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 10'un yeni yapılandırma sürümüne ait olduğu iddia edilen birkaç kare internete düştü. Ocak ayında yeni yapılandırma sürümleri yayınlanan ve büyük ilgi gören Windows 10'un bir sonraki sürümü 10014 derleme numarası ile anılıyor.


Yeni Geri Dönüşüm Kutusu

Wzor Twitter hesabından yayınlanan görseller, çok fazla yenilik içermese de, ilk göze çarpan öğe Windows'un klasik geri dönüşüm kutusu oluyor. Ocak ayında yayınlanan 9926 numaralı sürümden farklı bir tasarıma sahip geri dönüşüm kutusu dikkat çekerken arayüzde bir başka ayrıntı bulunmuyor. Geri dönüşüm kutusu ikonunun OS X Yosemite'nin yeni Çöp Kutusu ikonuna benzemesi dikkat çekiyor.
15-02/22/screen_shot_2015-02-22_at_95052_am_story.jpg

Yeni yapılandırma bu hafta gelebilir

Windows 10 için yeni yapılandırmanın bu hafta içinde yayınlanması beklentiler arasında. Öte yandan Microsoft çalışanlarının 10021 yapılandırması üzerine çalışmalarını sürdürdüğü tahmin ediliyor. Bakalım Raymond merkezinden Windows 10 test sürümü kullanıcıları için ne gibi sürprizler ortaya çıkacak?


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail