Translate

İzleyiciler

8 Şubat 2015 Pazar

iOS Uygulamaları



Yine en yeni, en pratik ve en eğlenceli uygulamaları sizler için bir araya getirdik. Haftanın iOS uygulamaları, bu haftaya özel konusu fotoğraf uygulamalarıyla sizleri bekliyor.

07.02.2015 / 13:02 Haftanın iOS Uygulamaları - 21 Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla karşınızdayız. Her Cumartesi olduğu gibi bu Cumartesi de yepyeni, en eğlenceli ve en işlevsel iOS uygulamalarını sizler için bir araya getirdik.
Bu haftaki yazımız, "fotoğraf düzenleme, kolay ve görsel arama" başlıklarına odaklanıyor. Bu alandaki 5 beğenilen uygulama yazımıda yer alıyor.

Fotoğraf uygulamaları özel yazımızda Bazaart, Rokie, EyeEm, PhotoGrid ve Moldiv fotoğraf
uygulamaları yer alıyor. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeyelim ve hızlıca haftanın iOS uygulamalarına bir göz atalım.
İşte haftanın iOS uygulamaları...
Bazaart
Başarılı bir fotoğraf düzenleme aracı olan Bazaart, iOS cihazınız üzerinde ileri düzey düzenlemeler yapabileceğiniz, birden fazla fotoğrafı bir araya getirerek, etkileyici yazı tipleri ile zenginleştirebileceğiniz bir uygulama.
15-02/07/screen-shot-2015-02-07-at-131855.png
Fotoğraflarınız üzerinde standart düzenleme araçlarının sağladığı renk düzenleme, kırpma, saydamlaştırma gibi seçeneklerinin yanı sıra fotoğraflarınızı istediğiniz noktalardan keserek dekuple etme olanağı da sağlayan Bazaart ile yaratıcı çalışmalara imza atabilir ve bunları diğer Bazaart kullanıcılarının beğenisine sunabilirsiniz.
Sevgililer gününe özel hazır temalalar ile gelen Bazaart uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


Moldiv
Bu haftaki bir diğer fotoğraf düzenleme uygulamız Moldiv adlı başarılı bir kolaj yaratıcı. Uygulama ile oldukça kolay bir şekilde başarılı ve yaratıcı kolaylar oluşturmanız mümkün.
Çok sayıda farklı kolay temalarının arasında, asimetrik geometrik şekillerden oluşan temalar oldukça yaratıcı çalışmalara olanak sağlıyor. Uygulamada fotoğraflara için arkaplan, çerçeve, yazı tipleri düzenlemek ve son rötüşları gerçekleştirmek de mümkün.
15-02/07/screen-shot-2015-02-07-at-133434.png
Ücretsiz sürümünde standart paketler içeren moldiv uygulamasında, ek kolay paketlerini pro sürüme geçerek satın almak mümkün.
Moldiv uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


PhotoGrid
Bu haftaki bir diğer fotoğraf kolaj uygulamamız ise PhotoGrid. Uygulamada tıpkı moldiv uygulamasında olduğu gibi başarılı kolaylar yaratabilir, ayrıca film şeridi şeklinde uzayan histogram görseller oluşturabilirsiniz. PhotoGrid uygulamasını Moldiv ve diğer benzerlerinden farklılaştıran yanı ise video yaratmaya izin vermesi.
Uygulama ile seçtiğiniz fotoğraflardan oluşan videolar yaratabilir, her fotoğraf için ekranda kalma süresi ayarlayabilir, fotoğraflar arası geçiş efektleri belirleyebilirsiniz. Videolarınıza müzik eklemek isterseniz bunu da iTunes kütüphaneniz üzerindeki şarkılardan seçerek gerçekleştirebilirsiniz.
PhotoGrid uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


EyeEm
Bu haftaki bir diğer fotoğraf odaklı uygulamamız EyeEm. Uygulama, önceki sayfalarda ele aldığımız uygulamalardan farklı olarak fotoğraf düzenlemeden çok, yeni fotoğraflar keşfetme ve fotoğraf meraklıları ile arkadaşlık kurmaya yöneliyor.
15-02/07/screen-shot-2015-02-07-at-135617-1423310293.png
Facebook üzerinden kullanılabilen EyeEm uygulaması sayesinde çeşitli kategorilere göre fotoğraflar arayabilir, anahtar kelimeler girerek, ihtiyacınız olan konular ile ilgili ağdaki kullanıcıların paylaştığı içeriklere ulaşabilirsiniz.
Kendi çektiğiniz fotoğrafları da paylaşarak, takipçi kazanabilir ve çalışmalarınızı ağdaki diğer kullanıcıların beğenisine sunabilirsiniz. Uygulamada, paylaşılan fotoğrafların ne tür düzenleme işlemlerinden geçirildiğini görerek fotoğraf düzenleme konusunda tecrübe kazanmanız da mümkün.
EyeEm uygulamasını buradan indirebilirsiniz.


We Heart It
Internette istediğiniz kalitede ve aradığınız konuya uygun görseller bulmakta zorlanıyor musunuz? WeHeartIt uygulaması ile istediğiniz alanlara yönelik kaliteli fotoğraflar bulmanız mümkün. Oldukça sade bir arayüze sahip uygulamaya Facebook, Twitter ya da Google hesabınız ile bağlanabilir, fotoğraf aramaya başlayabilirsiniz.
15-02/07/screen-shot-2015-02-07-at-140624.png
Aynı zamanda büyük bir sosyal ağ olan We Heart It üzerinde kendi fotoğraflarınızı da paylaşabilirsiniz. Uygulamanın Tumblr, Twitter, Facebook gibi büyük sosyal medya ağlarına entegrasyon sağladığını da belirtelim.
We Heart It uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail