Translate

İzleyiciler

3 Nisan 2014 Perşembe

Twitter’ın web sitesi emoji simgelerini desteklemeye başladı.


Twitter,internet,sosyal ağ,medya,web,site,paylaşım,emoji Twitter’ın web sitesi sonunda duygu ifadeleri olarak da adlandırılan emoji simgelerini desteklemeye başladı.

Twitter, kendini güncellemeye devam ediyor. Sosyal ağ geçen hafta retweet tuşunda değişikliğe gideceğini ve bunun ‘paylaş’ olacağını açıklamıştı.

Şimdi de sevinme, üzülme, ağlama, şaşırma gibi duyguların ifadesinde kullanılan emoji’lerin Twitter’ın mobil ve masaüstü uygulamalarında kullanıma sunulduğu açıklandı.

Eskiden cep telefonundan gönderilen tweet’lerde yer alan emoji’ler, web’de küçük kutular halinde çıkıyordu. Yeni gelen özellikle can sıkıntısı ve anlamsız kutucuklara yol açan emoji’lerin desteklenmeme sorunu ortadan kaldırıldı. Artık telefon üzerinden içinde emoji simgeleri olan bir tweet attığınızda, hem mobil hem de masaüstündeki kişiler onu sorunsuz şekilde görebilecek.
Twitter,internet,sosyal ağ,medya,web,site,paylaşım,emoji
Eski tweet’lerdeki emoji’ler de yeni gelen özellikle birlikte telefon ve web’de görüntülenmeye başlandı. Emoji’ler küçük bir eklenti olarak görünse de, tweet’lerin daha fazla anlam kazanmasında etkili olacak.
Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ------facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail