Translate

İzleyiciler

10 Şubat 2011 Perşembe

Blu-ray yazıcısıyla, tüm dosyalarınızı güvenli bir şekilde saklayabileceksiniz

Blu-ray teknolojili veri ve video arşivleme çözümleri sunan, Amerika’nın önde gelen firmalarından DIGISTOR’un; netbook, dizüstü, Macbook ve iMac/MacPro ve kişisel bilgisayarlar için DIGISTOR DIG-79102 taşınabilir harici Blu-ray yazıcısıyla, tüm dosyalarınızı güvenli bir şekilde saklayabileceksiniz.

Blu-ray teknolojili veri ve video arşivleme çözümleri sunan, Amerika’nın önde gelen firmalarından Digistor’un yetkili distrübütörü olan Luna Teknoloji, DIGISTOR DIG-79102 Blu-ray harici taşınabilir yazıcı okuyucu ürününü piyasaya sundu. DIGISTOR DIG-79102, çalışması için gerekli olan enerjiyi sadece bağlı olduğu sistemden alan ve Blu-ray, CD, ve DVD ortamları okumaya ve yazmaya yarayan bir cihaz olup taşınabilir özellikteki Blu-ray sürücüyle BD ve BD-RE optik medya diskler de güvenilir şekilde yazılıyor. Blu-ray ortamlar; ortalama 50 yıl veri saklama kapasiteli ideal platform olma özelliği taşımakta.

Ürün, hem kişisel bilgisayarlarda hem de şirket departmanlarının arşivleme sistemleri için kullanılabiliyor. Kullanıcı bazındaki arşivleme sistemini özellikle yüksek hacimli ses ve görüntü dosyaları ile çalışan kişi ve kurumlar, reklam ajanslarının yaratıcı ekipleri, fotoğrafçılar ve prodüksiyon ekipleri tercih ediyor.
Tek bir USB Bağlantısı Yeterli!
Dahili pil özelliği sayesinde Blu-ray disk yazma için maksimum uyumluluk sağlıyor. DIGISTOR DIG-79102 disk yazıcısı, USB 2.0 arabirimi ile bilgisayara bağlanarak çalışıyor. Tek bir USB bağlantısıyla dahi, Blu-ray okuyucu olmayan netbook veya dizüstü bilgisayarlarında cihaz rahatlıkla kullanılabiliyor.
Luna Teknoloji CEO’su Sinan Oymacı, “Blu-ray veri ve video arşivleme çözümlerinde öncü rol oynayan DIGISTOR, dünyanın en büyük üretici ve dağıtıcılarından. Her şeyden önce son kullanıcımızla dünya kalitesini buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hayatınızın tüm güzel anlarını saklamanız için tasarlanan bu ürün, taşınabilir özelliği sayesinde de hiçbir anınızı kaçırmanıza izin vermiyor. ” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail