Translate

İzleyiciler

12 Ocak 2011 Çarşamba

Fantastik Görev!

Avcılar ve Toplayıcılar Mythos Görev-Sisteminin tadına varacaklar...

BERLIN - Mythos’un Görev-Sistemi, tüm oyuncuları dünya genelindeki ilk Hack’n’Slash MMO’nun tarihine dahil ediyor. Çok yönlü görevler, cesurca bire bir ya da beş kişiye kadar oluşan gruplar halinde tamamlanabilir.

Görev Çağırıyor

Oyuncular görevlerin üstesinden gelebilmek için,
ya canavarlara karanlık zindanlarda günlerini gösteriyor ya da ham madde toplamak için fantastik oyun dünyası Uld’a seyahat ediyorlar. Bu seyahatlerde oyuncular getir-götür işleri halledebilir, NPC (Oynamayan Karakterleri) kurtarabilir ya da özel yeteneklerle hain Boss-Canavarların hakkından gelebilirler. Öge oluşturmak kimi görevlerin bir parçası olduğundan, ganimet olarak elde edilen veya toplanan ham maddeleri ile sanal Çekiçin dayandığı kadar zanaatçilik de yapılabilir. Maceracılar, başarı ile tamamlanan görevlerden kullanışlı Ödül (Achievements) ve hatta - minnettar NPCHalkından alınabilecek- değerli eşyalar elde edebilirler. Yine elde edilen deneyim puanları sayesinde oyuncular sadece Envanterlerini genişletmekle kalmıyor, aynı zamanda bir sonraki Seviyeye daha hızlı ulaşabiliyorlar.

Deneyim puanları veya değerli Zırh ve Silahlarla yetinmeyenler ise, oyundaki sayısız fraksiyonlara bir göz atmalı. Orada oyuncular kabul ettikleri özel görevler vesilesi ile fraksiyon dahilindeki itibarlarını yükseltebilirler. Oyuncular belirli bir üne kavuştuktan sonra özel ve güçlü bir ürün yelpazesini hazır tutan kimi özel tüccarlara da erişebilirler.

Mythos’a dair daha fazla bilgiye resmi site www.mythos-europe.com üzerinden ulaşabilirsiniz.
Sitede aynı zamanda Kapalı Beta’ya kayıt imkanı mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail