Translate

İzleyiciler

19 Ekim 2024 Cumartesi

Twitter (X) Üçüncü Taraf Hizmeti Nedeniyle Kimseyi Takip Edemiyorum

Üçüncü Taraf Hizmeti Nedeniyle Kimseyi Takip Edemiyorum

Üçüncü taraf bir hizmet kullandığınızda, bu riskli bir teklif olabilir. Neden mi? Platformun kurallarına uymazlarsa hesabınız zarar görecektir. Örneğin, bazı üçüncü taraf hizmetleri takipçi oranı sınırını aşmak için daha fazla takipçi edinmenize yardımcı olmayı vaat ediyor. Bu iyi bir fikir gibi görünse de, ne pahasına olursa olsun bu uygulamadan kaçınmalısınız.


Takipçi satın almak Twitter'ın kurallarına aykırıdır. Benzer şekilde, üçüncü taraf hizmetler de

mümkün olduğunca çok sayıda hesabı takip etmenize yardımcı olduğunu iddia edecektir. Bunu bir komut dosyası veya otomasyon özelliği kullanarak yaparlar. Maalesef bu da platformun otomasyon politikalarının ihlalidir.

Bu durumda yapabileceğiniz tek şey, platformun kurallarını ve politikalarını ihlal eden tüm araçları kullanmayı bırakmaktır. Hesapları tekrar takip etmek için birkaç gün beklemeniz gerekebilir.

Üçüncü taraf hizmetleri kullanmak istiyorsanız, yalnızca Circleboom ve HootSuite gibi güvenilir markalara bağlı kalın. Hizmetlerinin platformun kurallarını ihlal etmediğinden emin olmak için büyük özen gösterirler. Ayrıca, hesabınıza erişim izni vermeden önce herhangi bir hizmet sağlayıcının incelemesini kontrol edin.


Computer - Internet Technology Design World --------------- Bilim ve Toplum - Bilim ve Teknik -- --------sosyal medya, ----Takip Edemiyorum--facebook, Instagram, internet, Pinterest, sosyal medya, Twitter, vine------ internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama, Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail,Cep, İPhone,Android

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Computer - Internet Technology Design World -----------Bilim ve Teknik -----------internet,oyun,bilgisayar,bilişim,Programlama,Bilim Network,Msn,Yahoo,messenger,Gmail,Hotmail